Sojamelk is veilig voor kinderen?Uw kind is het mooiste wat in deze wereld, is ze niet! En natuurlijk, het geven van haar de beste zorg zou iets dat uw lijst van prioriteiten overschrijdt. Beste zorg omvat de beste voeding. Maar het is hier dat de meeste van ons zijn in de war.

Neem sojamelk, bijvoorbeeld. Is sojamelk veilig? Het zou gunstig zijn voor uw kind? Omdat alleen sojamelk als er andere soorten melk beschikbaar?


Er is deze dubbelzinnigheid van sojamelk die is verontrustend veel moeders. Maar wat denk je? Dit bericht kan alle twijfel te wissen!

Wat is sojamelk:

Technisch gezien is de sojamelk is niet veel melk. En 'de vloeistof die wordt achtergelaten nadat de sojabonen worden geweekt, fijngemalen en gespannen. Kortom, sojamelk is een drank gemaakt van sojabonen.

Wat Sojamelk bevat:

Een kopje verrijkte sojamelk bevat het volgende:

  • 7 gram eiwit
  • 4 gram koolhydraten
  • 4 ½ gram vet

Het voordeel is dat het geen cholesterol bevat. Het nadeel is dat het niet een aanzienlijke hoeveelheid calcium of vitamine B12 bevat (zelfs indien niet biedt een aantal B-vitaminen).

Wat zijn de voordelen van soja melk voor mijn baby?

Zodra het kind van moedermelk is verhuisd, is er een breed scala aan opties van de melk voor je zijn. Dit omvat sojamelk. Evenals sojamelk kan gunstig zijn voor uw kind?

Sojamelk is zeer hoog in eiwit, dat essentieel is voor de fysische ontwikkeling van het kind. En 'laag in verzadigd vet en cholesterol. Soja-melk niet melk of lactose bevatten. Dit zou nuttig zijn voor kinderen die lactose-intolerantie (koemelk bevat lactose) zijn.

Soja melk bevat veel minder lactose dan koemelk. Dus, voor kinderen die lactose-intolerant, sojamelk is een veel betere oplossing. Sojamelk is ook relatief zoeter dan koemelk. Nu dat is iets wat je kind zou houden!

Sojamelk kan ook melk van de koe te vullen, omdat het diversifieert de bronnen van eiwit voor uw kind.

Zoals sojamelk anders van koemelk?

De sojamelk bevat fytaten, die van nature voorkomende stoffen aangetroffen in de hele voedsel voorkomen. Maar koemelk is een uitstekende bron van calcium. Bovendien, koemelk is een goede bron van vitamine D, dat is goed voor de huid.

Hoe Kies de juiste sojamelk?

Met het brede scala van mogelijkheden van melk voordat u, het kiezen van de juiste soort sojamelk kan een ontmoedigende taak zijn. Het is altijd het beste om een ​​volvette varianten van sojamelk kiezen. Vet is van vitaal belang voor de ontwikkeling van de hersenen bij jonge kinderen. In tegenstelling tot koemelk, soja is niet van nature rijk is aan te veel voedingsstoffen. Dus het selecteren van sojamelk verrijkt met vitamines A, B, D en foliumzuur en calcium zou de juiste weg te gaan.

Er zijn alle potentiële gevaren van soja-melk aan mijn zoon?

Ja er zijn. In de eerste plaats bevat fyto-oestrogenen '', die de hormonen oestrogeen-achtige aanwezig in planten de sojamelk. Hoewel er substantieel bewijs om aan te tonen dat fytoestrogenen als schadelijk voor kinderen, is het best om uw arts te raadplegen voordat u verder gaat met sojamelk.

Het is zeer belangrijk voor u om het verschil tussen soja-melk en soja zuigelingenvoeding begrijpen. Sojamelk is goed. Maar de formule is. Het hoge gehalte aan mangaan in babyvoeding uit soja kunnen leiden tot hersenbeschadiging bij zuigelingen en veranderd gedrag bij jongeren.

Net als koe of geit, sojamelk heeft ook zijn eigen aandeel in de voordelen. Maar omdat het is gebaseerd systeem, zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen die u kan nodig zijn om te nemen voordat u uw baby te voeden met het.

Wat je ook doet, zorg ervoor dat uw arts te raadplegen. Omdat uw kind is het mooiste wat in deze wereld, is het niet!

Dit informatieve artikel? Deel uw opmerkingen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha