Soja-eiwit Chart - Welke voedingsmiddelen bieden de beste soja-eiwit?Soja-eiwit is het verkrijgen van een veel populariteit in de afgelopen tijd. Dit komt vooral omdat van alle positieve effecten die het heeft op het menselijk lichaam.

Soja-plant is een rijke bron van eiwitten. Komt uit sojabonen en wordt verbruikt door velen in verschillende vormen. Sojabonen, sojamelk en andere vormen van soja worden gewoonlijk verbruikt in de wereld. Deze rijke bron van eiwitten is één van de rijkste dat een vegetarisch dieet kan bieden. In aanvulling op deze, zijn de eiwitten uit zuivel en niet-vegetarisch voedsel, die optioneel zijn volgens uw dieet.


Bij het bestuderen grafiek zorgvuldig sojaproteïne voeding, is het mogelijk om de hoeveelheid van eiwit geassocieerd met diverse sojaproducten berekenen. Dit op zijn beurt helpt u van plan uw dagelijkse eiwitinname. Plan de eiwitinname is handig want het is een groot deel van uw dieet werkt als een blok in je lichaam.

Voeding soja is erg belangrijk, vooral voor kinderen die in hun vroege jaren voor de bouw van de spieren. We zien diverse gerechten die verschillende hoeveelheden soja-eiwit bevatten porties geconsumeerd.

Grafiek Soja Eiwit:

 • Sojamelk: 1 kopje bevat ongeveer 6-7 gram eiwit.
 • Granen soja bedragen bijna 1 ¼ cups bedroeg ongeveer 7 gram sojaproteïne.
 • Soja-yoghurt heeft de voorkeur van de meeste van ons. Dit type heeft ongeveer 6 gram sojaproteïne in 1 kop de kwantiteit
 • Een soja patty gemaakt voor het ontbijt bevat ongeveer 5-6 gram eiwit.
 • Chip soja hebben ongeveer 7 gram in een verpakking.
 • Boter heeft de beste soja-eiwitgehalte van ongeveer 7 gram sojaproteïne slechts 2 eetlepels boter.
 • Soja wordt ook verbruikt in de vorm van noten, al of niet geroosterde vorm. Deze bevatten 11 gram eiwit in ongeveer 1/4 kop
 • Tofu met soja-eiwit bevat goed als 14 gram in 4 gram van de kwantiteit.

Onbekende Feiten over Soja en Tofu:

 • Zoals de eiwitten in vlees, soja-eiwit is compleet. Dit betekent dat alle acht aminozuren noodzakelijk en essentieel voor de volksgezondheid in soja zijn. Dit maakt de soja plant die het enige complete eiwitten bevat.
 • Tofu is soja wat kaas is melk. Zoals we allemaal weten, wordt de kaas gemaakt wanneer de melk scheidt in wrongel en wei. Evenzo soja producten sojamelk, die, eenmaal gescheiden in kwark en wei, tofu produceert. Je kunt zeggen Tofu is de wrongel van sojamelk. Dit is de exacte reden waarom de tofu in de volksmond bekend als tofu.
 • Sojabonen groeien in peulen vergelijkbaar met erwten.
 • Hoewel het woord tofu is Japans, het eten lijkt te zijn ontstaan ​​in het oude China, waar de term Mandarijn is Doufu.
 • De Chinezen beschouwen de soja een van de essentiële vijf heilige granen, samen met rijst, tarwe, gerst en gierst.

Waaronder soja-eiwit alleen zal resulteren in een betere gezondheid. Dus hoe kan je onder meer soja-eiwit in uw dieet? Deel je recepten met ons speciaal soja met zijn voedingswaarde.

Vertel ons hoe u deze post op soja-eiwit grafiek vond en laat uw commentaar hieronder. Tot dan, blijf gezond!

Bron afbeelding: 1

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha