Software heb je geen echte hulp met drivers te ontvangen, maar zal een trojan voor de aandoening te ontvangen. Veel van deze programma's op uw computer te infecteren, en vervolgens aan te bieden aan u te verkopen de genezing. Om zeker te zijn, driverGratis Driver Scan

Vermijd "gratis" scanner driver als je niet bereid bent te betalen voor de resultaten. Veel van deze "gratis" programma's zijn echt proef aanbiedingen: de scanner zal melden dat hij de ontbrekende drivers had gevonden, maar zal niet de resultaten geven totdat u de licentie betaald hebt. Dit kan al dan geen bestuurder die daadwerkelijk helpt. Gelukkig is er een chauffeur dienst, dat is echt vrij "schoon" - driverguide.com. Registreer uw e-mail adres met driverguide.com en je krijgt direct toegang tot duizenden drivers voor downloaden gratis en veilig zijn,.

Software

Je kunt pas over een software programma zelden, intact, van de ene harde schijf naar de andere. De meeste programma's opnieuw moeten worden geïnstalleerd vanaf de installatie-bestand. Belangrijkste titels van Microsoft, Adobe, Corel Intuit en moet worden geïnstalleerd vanaf de installatie schijven zelf, omdat de software niet beschikbaar is voor het downloaden van het web. Vind de schijven en alle product keycode ondersteuning en de software opnieuw te installeren. Andere software titels zijn beschikbaar voor gratis download. Check een beveiligde site, filehippo.com, waar je honderden gratis downloads van populaire programma's zoals Adobe Reader, iTunes, OpenOffice, en nog veel meer kunt vinden.


Plan vooruit

Computer harde schijven crashen de hele tijd. De kans is groot dat je te herhalen dit onderzoek drivers en software opnieuw in de toekomst. Bewaar een kopie van al je drivers op een speciale flash drive. Bewaar uw installatie schijven en de informatie op een veilige plaats.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha