Snijd dramatische bochten Arabisch Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sVerlangen om iets nieuws op te zoeken dit seizoen proberen? Dan, je hebt gelijk! Wij brengen u een kijkje verrassende en dramatische oog make-up, die de schoonheid van uw ogen zal brengen op de best mogelijke manier. Volg deze tutorial stap voor stap illustratie van de dramatische cut vouw Arabische oog make-up te leren. De cut vouw make Arabisch richt zich op twee belangrijke elementen - gedurfde en dramatische oog make-up met dunne lippen en gezicht make-up. U kunt deze make-up look door gewoon volgende stap voor stap onderstaande recreëren.

Snijd Crease Arabisch Eye Make-up Tutorial:

Laten we beginnen met de tutorial:


Stap 1:

Begin met schone ogen en fris. Breng een goede oogcrème om de ogen te hydrateren. Hier, ik gebruikte Almond Onder Eye Cream van banjara. Verberg elke donkere kringen met een concealer zwaar. Deze stap til de oog make-up en helpen een sterkere definitie aan uw ogen. Ik gebruikte de Kryolan Derma Camouflage Concealer te verbergen en te verlichten mijn donkere kringen.

We beginnen met oog make-up. Gebruik een borstel eyeliner met een fijne tip voor de oprichting van een intense blik gesneden vouw. Ik gebruikte de borstel Eyeliner Audrey want het is zeer fijn en aangegeven te strakke lijnen en nauwkeurig te tekenen. Begin met het tekenen van een langs de natuurlijke plooi van je ogen. Als je je ogen open te houden, kunt u gemakkelijk vinden de vouw gebied.

Stap 2:

Teken de lijn helemaal up top buitenkant van de ogen, en beginnen om een ​​beetje 'vallen. Naar een hoek, zoals uitstraling bieden, trekken een gevleugelde eyeliner. Dit zal een betere definitie aan jouw vorm dramatische oog geven.

Stap 3:

Dus, breng de lijn zachtjes slagen creëren korter en kleiner met een vaste hand, en sluit de lijn naar de buitenste hoek van je bovenste wimperlijn. Plaats de pink op de wang gebied om uw sterke hand te maken en om fouten te voorkomen.

Stap 4:

Nu, trek de eyeliner naar de binnenkant en voorzichtig slagen doen smelten van kleine en korter om een ​​soepele overgang van de eyeliner te creëren. Het zou een scrub borstel of kwast potlood gebruiken om deze stap te bereiken. Vervolgens vult u de buitenste hoek van het oog met dezelfde Kajal om een ​​smokey effect voor oog make-up te creëren.

Stap 5:

Breng een lichte gouden kleur glanzende oogschaduw in het midden van het ooglid. U kunt deze oogschaduw veranderen al naar gelang uw voorkeur. U kunt kiezen voor een blauwe oogschaduw, groen of paars. Pat oogschaduw, en te voorkomen dat het mengen als we zouden graag een lichtintensiteit te creëren.

Stap 6:

Breng een oogschaduw mat zwart op de gebieden waar de Kohl werd toegepast om en plooivorming voorkomen. Gebruik vervolgens een kleine borstel om mengtip, en smelt het goud en matte oogschaduw zwarten. Je kon de oogmake-up stoppen hier, als je wilt om het uiterlijk minder dramatisch te houden. Maar, als je houdt van sport diepe, intense blik van de ogen, ga je gang en volg de volgende stap!

Stap 7:

Breng een diepe blauwgroen kleur oogschaduw op het midden van je ooglid, het creëren van een driehoekige vorm om dimensie toe te voegen aan de beweegbare klep van het oog. Meng voorzichtig met de gouden en zwarte oogschaduw, met een blending kwast.

Stap 8:

Gelden dezelfde kleur oogschaduw groene donkere water naar de onderste wimperlijn. Dan gelden de mascara en lijn de ogen om de look compleet.

Je bent klaar! Deze oog make-up is zeer krachtig en dramatisch. Als je wilt gaan voor een lichtere look, verplaats de kleur van zwart naar bruin. Probeer eens iets anders en wow de menigte! Probeer het en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha