Smokey eyes klassiekers met een vleugje blauw: oog make-up voor WintersWe hebben een heleboel make-up trends maken van een merk in het voorgaande jaar gezien, en sommigen van hen, vooral de ogen Smokey we maken vooruitgang in het nieuwe jaar ook. Daarnaast is de eerste fase van elk nieuw jaar valt in de winter, waardoor vrouwen een perfecte gelegenheid om te pronken met onze ogen goed gedaan. Hier presenteer ik u een eenvoudige oog make-up tutorial die gemakkelijk kan worden gemanipuleerd internet in een ander dan het kleur.

Smokey eyes keren elk jaar naar modetrend winter domineren en ziet er zeer stijlvol en kan internet een datum en een formele gelegenheid met hetzelfde gemak. Als het gaat om oog make-up winter tinten, blauw is een geweldige kleur die de winter symboliseert, zodat onze suggesties hieronder hebben een vleugje blauw. Beschouw dit smokey eye make-up voor blauwe ogen.


Blauw en Zwart Smokey Eye Make-up

Producten die nodig zijn:

  • Zwarte oogschaduw
  • Zwarte kohl
  • Lichtblauwe oogschaduw
  • Mascara
  • Markeren schaduw
  • Valse wimpers (optioneel)

Stap 1

Ondergedoken en ruwe (essentieel voor de vette huid) ogen voordat je begint, omdat het zal helpen om donkere kringen en andere gebreken te verbergen en maakt de schaduw langer blijven.

Stap 2

Breng een lichte schaduw over het hele ooglid en onder de wenkbrauw bot te maken van de schaduw staan. Het mengen van het mengsel met een borstel, die als een tint te markeren.

Fase 3

Er zijn twee methoden om de blauwe smokey eye make-up look te bereiken:

a. Als je een zwarte oogschaduw crème, dan kunt u direct solliciteren. Neem een ​​goede deal op een platte oogschaduw kwast en toe te passen op de cover, intensiveren van de kleur, indien nodig. Breng de schaduw en dan veeg omhoog.

b. Als u niet beschikt over een crème op basis oogschaduw, maak dan een romige kohl potlood en een zeer dikke lijn van toepassing op de cover, de bodem en uit te breiden naar boven. U kunt dan zwarte oogschaduw boven kohl vlekkerig om het meer dramatisch en langdurig.

Stap 4

Neem nu de licht blauwe oogschaduw en toe te passen in de binnenste hoek van de ogen, zorgen dat betekent meer dan 1/3 ° niet naar binnen te verlengen.

Stap 5

Nu, meng het blauw en zwart samen zodat het lijkt natuurlijk. Zorg ervoor dat u de bocht regio zijn voor het mengen en, indien nodig, om een ​​bord met zwarte oogschaduw creëren. Voor nog niet-randen, neem een ​​Q-tip en een stuk papier, vast te houden over de ogen, gebruik maken van de Q-tip (gedoopt in make-up remover) aan de raad te reinigen en een scherpe rand te creëren.

Stap 6

Neem wat 'schaduw highlighter op een zachte mengen borstel en opnieuw toe te passen opnieuw de schaduw highlighter onder de wenkbrauw bot.

Stap 7

Langs de waterlijn met zwarte kohl en krul je wimpers voor een dramatische look. U kunt ook valse wimpers voegen, neem, en zorg ervoor dat de val outs te reinigen om de look compleet.

Dit is de manier waarop in blauw en zwarte smokey eye make-up ziet er als je klaar bent! Ik hoop dat je probeert deze truc smokey blauw oog aan je uiterlijk te pronken en voeg drama aan uw totale persoonlijkheid!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha