Slim Fast dieet plan - wat is het en wat zijn de voordelen?Via Fonte

Gewicht te verliezen en dat het lichaam om te sterven voor is iets wat we allemaal willen. Maar voor aspirant gewichtsverlies, die streven naar de zogenaamde zandloper figuur, de vermoeiende reis naar het verliezen van gewicht is vol voedsel dat voelt als straf voor de smaakpapillen. Eigenlijk, veel would-be gewichtsverlies niet aan de aanbevolen dieet volg simpelweg omdat de voedingsmiddelen worden voorgesteld en drankjes te flauw. Voor mannen en vrouwen, die om overtollige flab wilt, zonder strikte met hun smaakpapillen obesitas, kan de Slim Fast dieet de perfecte keuze!

Oorsprong van Slim Fast Diet Plan:

De oorsprong van de Slim Fast dieet kan worden teruggevoerd naar Thompson Medical Company. S. Daniel Abraham Slim Fast dieet populair gemaakt in de jaren 1970 is betrokken geweest bij verschillende studies en voeding en gezondheid gerelateerde activiteiten. Dit is een dieet dat is een favoriet met verschillende persoonlijkheden uit de entertainment wereld. Nu de producten snel dun worden gemaakt en door Unilever op de markt gebracht.


Basisprincipes van Slim Fast Diet:

Binnenin de slanke snelle dieet plan omvat versies van eiwit-verrijkte maaltijdvervangende shakes. En 'meer dan alleen eiwitsupplementen in poedervorm wel. Voorstanders van het dieet aan te moedigen volgelingen om twee shakes per dag, gevolgd door een volledig diner van de aanbevolen voedingsmiddelen. Het diner moet een kleine hoeveelheid koolhydraten, groente en delen magere eiwitten. Net als andere dieet programma's, heeft dieet Slim Fast ook gezien vele veranderingen in de afgelopen decennia. Nu, kunt u omvatten drie tussendoortjes per dag in aanvulling op het diner en een paar shakes.

Theorie achter de Slim Dieet Plan:

Voorstanders van de Slim Fast dieet zijn van mening dat je kunt regelen vetstofwisseling en de controle van uw taille door het beheersen van grootte van de porties en meet calorie-inname. Slim-Fast dieet producten worden gebruikt in plaats van ontbijt, snacks en lunch, het verminderen van uw dagelijkse calorie-inname. De shake maaltijd gegeten in de ochtend kick start stofwisseling van het lichaam. Het wordt uitgevoerd door lunch en diner geserveerd worden uitgevoerd. De snacks houden ook het huidige proces tussen de grote maaltijden. Slim-Fast dieet is geschikt voor zwaarlijvige mensen die willen tot 20 pond of zo, die 8 tot 10 weken nodig te werpen. Zoals het is, kunnen de meeste mensen zich niet aan deze regeling voor een langere periode.

Voordelen van Slim Fast dieet plan:

Geen ruimte voor Supplementen:

Terwijl sommige volgelingen van dieet gewichtsverlies supplement kan nemen; dat is niet het geval met de aanhangers van het regime slanke fast dieet. Slim-Fast producten hebben voldoende hoeveelheid voedingsstoffen, waaronder vitaminen en mineralen voor volwassenen. Echter, de volgelingen niet voldoende voedingsvezels te krijgen en kan nodig zijn om voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels te consumeren om het lichaam vol met vezels houden.

Gemak voor Volgers:

Als een zaak van de feiten, vasthouden aan het plan van Slim Fast dieet is gemakkelijker dan algemeen gewichtsverlies regimes. Snacks en maaltijden kunnen worden bereid en gemakkelijk verzonden naar beneden. Zelfs als je het niet aan te moedigen het gebruik van alcohol is niet helemaal verboden. Wanneer u op dit dieet, mag je af en toe uit eten. Echter, je moet vasthouden aan licht diner of lunch in de restaurants. U kunt bij voorkeur hebt gestoomde groenten als bijgerechten en gegrilde te bestellen. Het plan is ideaal voor zwaarlijvige mensen die een hectische schema van het werk of thuis te leiden.

Omgaan met Verveling in Smaak:

Een klacht dunner volgelingen dieet plan ze hebben is over de mildheid van voedsel of hebben dezelfde smaken elke dag. Dit is waarschijnlijk niet het geval zijn wanneer het een Slim Fast dieet. Slim-Fast producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan smaken, zoals pindakaas, chocolade munt en Franse vanille.

Rol van de oefening:

Veel dieet programma's benadrukken de rol van lichaamsbeweging complementaire of aanvullende om gewicht te verliezen. Slim Fast dieet is geen uitzondering. Raden volgelingen te nemen aan zware fysieke activiteiten niet voor een half uur per dag.

Afvallen is niet makkelijk. Geen dieet kan een zandloper figuur uur te geven tijdens de nacht. Hiervoor zul je wilskracht en geduld nodig. De Slim Fast dieet kan u helpen gewicht te verliezen, maar alleen als je je houdt aan het! Probeer het eens en ik weet zeker dat je blij zijn met de slanker u!

Heb je gehoord van de Slim Fast dieet? Heb je geprobeerd? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha