Sleutels tot een gezonde relatie: 8 redenen waarom persoonlijke ruimte is belangrijk in een relatie HAPPYSleutels tot een gezonde relatie: 8 redenen waarom persoonlijke ruimte is belangrijk in een relatie HAPPY

Laat uw eigen ruimte in een relatie is van vitaal belang voor de relatie gelukkig en gezond te houden. OK, dus je bent verliefd en dat is geweldig, maar dat betekent niet dat je nodig hebt om elke seconde van elke dag in elkaars gezelschap. Als je een beetje 'van de tijd uit elkaar, één of beide van u kunt gaan voelen verstikt en opgesloten. Het is niet egoïstisch om wat tijd alleen en hier zijn acht redenen waarom de persoonlijke ruimte is een van de sleutels tot een gezonde relatie te hebben:

1. Je moet hun identiteit behouden, want dit is wat je doet - u!

Je bent geboren een individu, u groeien van je ouders, maar is nog steeds behouden hun individualiteit. Dit moet gelden voor een volwassen relatie ook. Maakt niet uit hoeveel je van je partner, is het belangrijk om je geluk, dat trouw aan wie je bent als een individu en toch zie je verblijf, is dit een van de belangrijkste sleutels tot een gezonde relatie.


2. Te veel van het goede wordt saai

Je kan heel goed houden ervan om met je partner, maar ook veel tijd samen zal uiteindelijk verminderen het plezier je krijgt van hun bedrijf. U zou ook van chocolade, maar je zou al snel ziek van, als dat was alles wat ze hadden om te eten, dan, sleutels tot een gezonde relatie onder wijsheid time management en geven elkaar een aantal persoonlijke ruimte.

3. Iedereen heeft behoefte aan wat privacy

Eerlijkheid en openheid zijn de hoekstenen van een goede relatie, maar iedereen heeft wat 'privacy soms. Moet je niet schuldig voelen voor het niet absoluut alles en elk moment van je leven met je partner delen, soms is dit gewoon meer informatie dan ze willen of nodig hebben.

4. Iedereen is anders en dat is waarom het leven is interessant

U kan eventueel hebben dezelfde interesses, sympathieën en antipathieën als partners, maar je bent nog steeds een individu. Niemand zou moeten opgeven allemaal hun eigen belangen in het belang van een relatie en je moet in staat zijn om te zeggen 'kijken naar de film, ga ik iets anders doen'.

5. Stille tijd is goed voor je, het kan u helpen energie opdoen

Een van de belangrijkste sleutels tot een gezonde relatie is om een ​​normale wachttijd enige tijd. Het leven is druk genoeg en we hebben tijd nodig om te ontspannen en de batterijen opladen en soms de enige manier om dat te doen is om jezelf te zijn. Sommige 'stille tijd alleen al is een gezonde manier om je geest een pauze, dan het lezen van een boek op uw eigen, gaan voor een wandeling of meditatie moet iets wat je in staat zijn om dit te doen zijn tijd.

6. Er is niets mis met 'ik' de tijd, dus niet schuldig te voelen

Er is niets mis met die behoefte om alleen te zijn op tijden en dat betekent niet dat er iets mis is met je relatie. Mensen worden geboren met de noodzaak zowel sociaal te zijn en de noodzaak om alleen te zijn in tijden, dus niet schuldig over uw behoeften voelen, ze zijn normaal.

7. Noodzaak van vrienden buiten de relatie

Heb vrienden buiten een relatie is belangrijk voor u en de relatie zelf. Zelfs in de beste relaties, er zijn momenten waar je zou willen bespreken met andere dan je partner iemand, om een ​​buiten perspectief. Er is niets mis mee om dat te doen en krijg een ander standpunt over een onderwerp voordelig voor zowel u en uw partner zou kunnen zijn.

8. Het geeft je meer te praten

Als je alles samen doen, wat op aarde je gaat te hebben om te praten! Nemen van het nieuws van je partner en wat ze deden is een deel van het plezier van een gezonde relatie en helpt om het gesprek interessant te houden.

Denkt u dat de persoonlijke ruimte is belangrijk in een gelukkige relatie? Voel je vrij om je gedachten en andere toetsen te delen om een ​​gezonde relatie in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha