Slechts 7% van de vrouwen met hirsutisme een dermatoloog raadplegenDe aanwezigheid van haar en overtollig haar die op sociaal afwijzing veel hoger dan het geregistreerde decennia geleden. Het gevoel van minderwaardigheid ervaren door getroffen kan ernstige angststoornissen, depressie of zelfs gevangenisstraf thuis veroorzaken. Dr. Ramon Grimalt, dermatoloog en haar specialisten, beschrijft bruine vrouwen hebben meer kans om het gebied borstelige snor zijn. Met het ouder worden, met de terugtrekking van de menstruatie bij de menopauze veel vrouwen toonden hun haar onder de kin. Sommigen kiezen om te beginnen, maar volgens de specialist, zijn er andere, comfortabeler, minder traumatisch en effectiever.


Posities haar


Hirsutisme overtollige haren vooral op plaatsen waar vrouwen normaliter niet bestaan ​​zoals het gezicht, kin, borst of onder de navel lijn. Slechts 7% van de patiënten komen naar de dermatoloog om het probleem te controleren. Dr. Grimalt zegt dat er nog enkele gêne om een ​​situatie een beetje 'onhandig naburige emotionele en seksuele deel van de relatie hebben. Anderzijds, door een modificatie die met andere vrouwelijke familieleden, het idee dat men moet leren leven wordt uitgezonden. In sommige gevallen toevlucht tot zelfbehandeling. Vaak begint haar trauma niet goed kan pigmentatie, die snor gebied wegneemt veroorzaken.Waarom zie ik?


Het uiterlijk van het haar bij sommige vrouwen is hormonale oorzaken andere symptomen zoals beetje onregelmatige en pijnlijke menstruatie. Het wordt ook geassocieerd met een vette huid met acne en een ontbreken van haar op de hoofdhuid. Zo ja, dan is een volledig genezen ziekte. Zodra dat niet wordt beheerst door hormonale problemen, kan hirsutisme worden behandeld met lokale therapie of laser ontharing. Beide technieken hebben goede resultaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha