Slank Hot WaxVeilig en comfortabel Hot Wax - geeft zeker goede resultaten !!


Wie wil er niet een-stoppelvrij huid glad? Waxen is een van de makkelijkste manieren om zich te ontdoen van ongewenste haargroei. Waxen gedaan op salons hebben tijd en geld. Vandaag de dag zijn er verschillende producten beschikbaar in de markt, zoals strips van was, koude wax, hete wax, ontharingscrème schuim en andere producten van ontharen die u gemakkelijk kunt gebruiken thuis.

Elegant, als een merk, is altijd voorzien van de beste producten aan de schoonheid van een vrouw te versterken en de tevredenheid. Het merk staat bekend om het maken van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen reeksen. Sleek Hot Wax wordt gebruikt om het verwijderen van gezichtshaar en het lichaam te vergemakkelijken. Het merk Sleek verkoopt wassen zowel warm en koud. Deze beoordeling is in het elegante Hot Wax geschreven.


Productinformatie en verpakking:

De was is in een witte plastic container met een deksel paars. De verpakkingshouder is eenvoudig en robuust. De was wordt geleverd met een zilveren deksel verzegeld, die voor gebruik moeten worden verwijderd. Ik wou container had een binnendeksel om de lekkage van de was te voorkomen en het creëren van een kleverige troep, en om het gemakkelijker maken om de overgebleven wax op te slaan.

Prijs en hoeveelheid:

INR 40 per 150 gram

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op het schip.

Instructies voor gebruik:

  • De aanvraagprocedure is zeer eenvoudig. Begin met het reinigen van de huid en dep ze droog.
  • Maak dan gebruik van een spatel of lepel en neem de benodigde hoeveelheid was in een aparte container; het het beste om te vermijden dat enige bacteriële infecties. Plaats de container voor het warme water om de was voor de toepassing smelten.
  • Voorzichtig toe te passen de was met een spatel of een scherp mes. Altijd in de richting van de haargroei.
  • Gesneden stroken stof afhankelijk van het gebied te waxen. Plaats dan een stuk stof over een gebied van gewaxt en druk naar beneden. Druk op de doek en dep voorzichtig en trek de strip in de tegenovergestelde richting van de haargroei.
  • Ten slotte kunt u het ijs wrijven op de gewaxte gebied om de huid te kalmeren en daarna de huid met water. Als het haar wordt verwijderd bij de eerste aanvraag, en herhaal het proces na ongeveer 2-3 minuten, omdat de eerste toepassing van de geïrriteerde huid zou verlaten.

Mijn ervaring met de Sleek Hot Wax:

Ik kocht de kleinere verpakking van dit hete was om vóór te proberen. De kleine tank zou genoeg zijn om de was gewoon een arm of een been, en als je het gebruikt voor het gezicht waxen een beetje product zou worden gelaten met u.

Elegante Hot Wax wordt geleverd in een gouden oranje kleur en ruikt naar citroen. De geur van citroen blijft hangen op de huid voor ongeveer twee of drie minuten na het ontharen en dan verdwijnt. De consistentie van de wax is erg dik en plakkerig. Het is zeer moeilijk om het product te nemen van de tank is erg dik en leidt tot veel rommel.

De beschrijving van het product aanbevolen toepassing van een zeer dunne laag was, de was eenmaal gesmolten door deze via warm water, viskeus en aanbrengen van een dunne laag kan gemakkelijk worden gedaan. Ik gebruik wax stroken of dunne katoenen stof om haar te verwijderen met wax.
Ontharen met hete wax is heel eenvoudig en makkelijk dat koud wassen. Ik moest de was aan te brengen maar één keer om het haar volledig te verwijderen. Het hele proces van waxen met dit product is minder tijd omdat het werkt zeer goed in effectief te verwijderen al het haar in de eerste applicatie zelf.

Het product is niet veroorzaakt door een allergische reactie, dat is een goede zaak, want meestal mijn huid de neiging om eruit te komen na het ontharen. De huid voelde goed en het haar dat groeide weer normaal was. Ik zou zeker ontharen met hete wax dat is eenvoudiger en minder tijdrovend proces, dat was koud zeggen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha