Skin Beste Vriend: Groenten en FruitGetty

De meesten van ons kunnen gaan op enigerlei wijze aan dat natuurlijke glans te krijgen en gloed op onze huid. In werkelijkheid echter, de Sure Shot manier om de gewenste teint te krijgen en gloed is in een gezonde inname van groenten en fruit. Glans en gloed van de huid zijn alle externe uitingen van het systeem schoon en gezond op inside.So absoluut de beste manier om dat te gloed te verdienen is om gezond te zijn. Het eten van groenten en fruit is een van de gemakkelijkste en meest effectief op de lange termijn te verkrijgen god huid. Als de juiste soort groenten en fruit reinigen van het systeem. Hier zijn enkele van de groenten en fruit is absoluut noodzakelijk als je wilt vrienden met perfecte huid en helder zijn.

Op basis van de voordelen die wij bieden, zijn groenten en fruit gegroepeerd in vier categorieën op basis van hun kleuren.


Fruit goed voor de huid

De groep van oranje en geel:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Kasey Shuler, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Wee Keat Chin, cc licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Matt Biddulph

Voorbeeld: mango, sinaasappel, abrikoos, zoete aardappelen, mandarijnen, wortelen, gele en oranje paprika's en dergelijke behoren tot de beste vruchten voor de huid.

Deze zijn rijk aan bèta-carbonaat dat vrije radicalen die worden gevormd tijdens de verschillende metabolische reacties die in ons lichaam bestrijdt. En vitamine C geeft elasticiteit van de huid en voorkomen rimpels een verschijning langer.

De rode groep

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Hans Peter Meyer, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Faith Goble, cc licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Matt Biddulph

Voorbeeld: rode paprika, guave, papaya, aardbeien, tomaten en anderen.

De groenten en fruit die zijn rood hebben een antioxidant genaamd lycopeen, die beschermt tegen de zon. Deze groep is ook rijk aan vitamine C, die veroudering voorkomt en houdt de huid jonger langer.

De Groene Groep

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Niki Odolphie, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Scott Robinson, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jeff Turner

Voorbeeld: kiwi, broccoli, spruitjes, spinazie, kool, groene paprika en andere groene bladgroenten

Deze greens bieden ton van vitamine A, die je een stralende teint geeft en vertraagt ​​de tekenen van veroudering.

De groep paars en blauw

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Till Westermayer, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Dollen, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door ilovebutter

Voorbeeld: bieten, aubergine, paars kool, bramen, rode druiven, bosbessen en pruimen.

Groenten en fruit in deze categorie zijn niet alleen geliefd bij de smaakpapillen, maar ook voor de huid. Deze hebben een zeer hoog niveau van antioxidanten. is de schade door vrije radicalen die de huid lijdt waarbij vroege degeneratie in grote mate. Deze vruchten en groenten helpen om dit effect te verminderen.

Deze lijst, op geen enkele wijze is all inclusive. We kunnen geenszins zeggen dat dit de beste fruit voor de huid. Verschillende andere groenten en fruit kunnen ook worden toegevoegd aan de lijst. Het enige wat je hoeft te doen is denken aan de kleuren de volgende keer ga je naar de supermarkt. Steevast voor de vruchten van dezelfde familie van de kleuren hebben de neiging om dezelfde resultaten te hebben.

Ten aanzien van de porties, is het aanbevolen dat een persoon een dagelijkse inname van 4-5 porties fruit en groente 4-5 zou moeten hebben. Als het lijkt te veel voor u de beste manier is om alle vruchten en groenten te gooien in de vorm van een salade. Zo simpel is het en geloof me je huid zal je dankbaar zijn om dit te doen !.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha