Simple Gifts voor een leraar

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 6, 2015 Admin Vakantie 0 0


Als het kind het grootste deel van hun wakende uren op school, toen de vakantie tijd rond rolt wil een simpel geschenk geven aan zijn leraar om haar te laten weten dat ze belangrijk voor hem is. Laat haar te helpen bij het kiezen van het geschenk, als je de kleur, muziek, of sport team, favoriete leraar kan weten. Personaliseer het geschenk en laat de gaven van appels of schoolboeken thema voor anderen.

Tickets

Kies een eenvoudig geschenk voor uw leraar die je waardeert. Geef je kaartjes voor de plaatselijke bioscoop met bijgeleverde popcorn of een cadeaubon voor een aantal films voor thuis te bekijken huren. Overweeg cadeaubonnen voor restaurants of kleine snede in het plaatselijke winkelcentrum.

Kostuum

Een eenvoudige gift voor uw leraar omvat sieraden. In plaats van het kopen van de traditionele appel of stapel boeken, kiezen voor een vakantie thema als het merendeel van de leraren te kleden voor de feestdagen tijdens de lessen. Kies een engel, de Kerstman of hart-vormige speld voor haar om te dragen op haar trui. Koop een bel, klaver of ghost oorbellen als een geschenk.


Kleding

Kies kleding voor een eenvoudige geschenk om te geven aan je leraar. Het uitzoeken van een glow-in-dark-shirt of een overhemd voor hem goblin-thema Valentijnsdag voor haar. Kies een getrokken Kerst trui, coltrui of t-shirt. Geef hem een ​​baseball cap of een zonneklep voor haar.

Diversen

Geef je leraar een ongewone setting, een set van pennen en briefpapier. Kies een geschenk op basis van zijn hobby's of favoriete sportteam, zoals bloemzaden voor een tuinman, auto spel of een kalender van zijn favoriete team. Het kan je een mooie lederen portemonnee met wat voorraden bureau geven of geef het aan een cd of dvd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha