Sierkussen AfmetingenDe toevoeging van kussens is een eenvoudige manier om een ​​accentkleur in een woonkamer of familie kamer. Dit type kussen is algemeen klein, goedkoop en nuttig. Omdat de kussens zijn meestal kleiner in ontwerp, vaak zijn gemaakt met stoffen resterende luxe produceren stukken interessant en aantrekkelijk. De sierkussen verschilt van een kussen of doos. Meestal wordt het kussen gevormd met taps toelopende randen met perimiter Piazza Duomo.

Gebruik

Kussens zijn gebruikelijk in woonkamers, familiekamers en slaapkamers. Ze worden ook gebruikt op de banken, raamzitplaatsen, banken en stoelen in een verticale positie. Waarom zoveel functies, zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid van formaten. Bij de planning van de aankoop van kussens, verzamel je bestaande kussens op een plaats. Sorteren volgens grootte. De meeste mensen hebben 12 - tot 14-inch kussens, 16 - 17 - en 20-inch kussens - kussens tot 22-inch.

Planning

Een kussen in elke richting die de meest neutrale kleur. Breng alle drie kussens voor elke locatie waar u kussens gebruiken en fysiek testen van de drie dimensies. Niet de veelgemaakte fout van het kopen van kussens op basis van wat je kunt krijgen in de kleur die je wilt, in plaats van wat je nodig hebt voor de functie niet te maken. Maak notities op elke positie, zodat je weet niet alleen hoe groot kussen je nodig hebt, maar de omringende decor ook. Fauteuil kussens zijn meestal klein. Slaapkamer kussens zijn van gemiddelde grootte. De grotere kussens worden gebruikt voor banken.


Selecteer

Selecties maken kussen voornamelijk gebaseerd op de grootte, dan kleur, textuur, of een patroon dat werkt met uw interieur. Als u de juiste kleur in het formaat dat u wilt niet kunt vinden, probeer dan een andere winkel. Vaak wordt het duidelijk dat wat je wilt is niet direct beschikbaar. Als je een sierkussen dat te klein is voor uw toepassing te selecteren, niet maken de look die u wilt, of meer comfortabel. Als het kussen is te groot, massaal zitting en niet prettig.

Hergebruik bestaande Pillow Formulieren

Voeg het aantal kussens die je al hebt die u wilt vervangen. Let op: de grootte van de kussens. U kunt modules kussens hergebruiken en eenvoudig veranderen van de schelp. Bezoek de stof op te slaan om precies de juiste kleur en het patroon van de stof te vinden. Vraag jezelf af of je niet naaien uw vrienden en familie of de winkel kan het aantal lokale naaisters bieden. Koop de yardage aanbevolen voor de grootte van het kussen en eventuele afwerkingen je wilt en hebben de kussens aangebracht in uw interieur past.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha