SIERADEN WHO gezondheidsvoordelenSIERADEN WHO gezondheidsvoordelen

Sieraden maakt ons een goed gevoel en laat ons toe om onze individualiteit te uiten, en wie houdt er niet van om een ​​collectie van sieraden en accessoires voor elke gelegenheid te hebben? Voor de meeste mensen, hoewel sommige sieraden gemaakt van metaal, of die bepaalde edelstenen en kristallen, heeft veel meer betekenis, omdat ze geloven dat het heeft geneeskrachtige eigenschappen ook. Terwijl het effect dat de sieraden kan hebben op het lichaam en de geest kan worden betwist, is er geen twijfel over bestaan ​​dat veel mensen geloven in de kracht van metalen en kristallen om te helen, en die overtuigingen zijn er al eeuwen. De wetenschap kan niet altijd alles uitleggen en heel vaak, wetenschap kost tijd in te halen met de folklore, dus er kan meer zijn om de vermeende voordelen voor de gezondheid van het dragen van sieraden, die we nog begrijpen. Hier is een lijst van tien dingen die je kunt dragen als sieraden die mogelijk zou kunnen hebben voordelen voor de gezondheid.

1. Koper armbanden

Koperarmbanden wordt gezegd dat de pijn van artritis, en er kan zelfs iets in dit zijn. Hoewel niemand kan verklaren met zekerheid waarom koperen armbanden helpen mensen met artritis, kan koper worden gebruikt tijdens de zwangerschap, van sieraden koper en kan verminderen ontsteking. In een studie bij patiënten met reumatoïde artritis die werden gegeven aan koperarmbanden dragen een significante vermindering van de pijn.


2. Zilveren sieraden

Zilver is een metaal dat wordt gezegd kunnen worden geabsorbeerd door de huid en geven medicinale voordelen. Het helpt om bloedvaten elastisch te houden, waardoor de bloeddruk zou verminderen, en het zilver helpt bij botvorming. Er wordt ook gezegd dat zilver heeft pijn dodende eigenschappen.

3. Garnet

De voordelen voor de gezondheid te behalen uit edelstenen en kristallen, zijn iets meer mystieke en, misschien, een beetje 'minder wetenschappelijk, maar nog steeds gevoeld door veel mensen. Granaten, bijvoorbeeld, wordt gezegd dat ze in staat om energie te leveren en het vertrouwen te vergroten.

4. Amethyst

Amethist wordt gezegd dat het een rustige en vredige juweeltje dat mensen kunnen helpen met angst problemen of die last hebben van stemmingswisselingen zijn. De paarse gem wordt ook verondersteld te zijn in staat om een ​​subtiele energie die kan helpen bij het verbeteren van de creativiteit en geven de drager een grotere innerlijke kracht te voorzien.

5. Amber

Amber is gebruikt voor het schijnbare pijnstillende eigenschappen eeuwenlang wordt aangenomen bijzonder geschikt voor het verlichten van de pijn in het hoofd, nek en keel, en wanneer gedragen op een halsband. Sommige mensen dragen armbanden amber om de pijn van artritis controle en wordt ook gezegd dat het vermogen om vermoeidheid en angst verminderen.

6. Aquamarine

Aquamarijn gebruikt om te worden gedragen door zeelieden hen geluk te brengen en de parel wordt gezegd dat de drager goede krachten en geluk te brengen. Om gezondheidsredenen, wordt aangenomen door sommigen dat aquamarijn ook kunnen helpen met problemen met uw tanden, ogen en het spijsverteringskanaal.

7. magnetische sieraden

De theorie achter de gezondheidsvoordelen van magnetische sieraden heeft enkele wetenschappelijke ondersteuning. Niet dat magneten trekken het ijzer in rode bloedcellen, zoals sommige mensen geloven, maar dat de magnetische velden in het lichaam kan veranderen. Mensen gebruiken magnetische sieraden pijnbestrijding en zijn ook gezegd geschikt voor allerlei verschillende aandoeningen, slapeloosheid voor erectiestoornissen zijn.

8. Pearl

Parel poeder wordt gebruikt in cosmetica en huidverzorging en gezegd dat het een heldere teint en stralende huid te bieden. Het dragen van sieraden parel wordt ook verondersteld om vele gezondheidsvoordelen ook het balanceren van het lichaam en het brengen van positiviteit en geluk te brengen. In Aziatische geneeskunde worden de korrels gebruikt om het spijsverteringssysteem, het hart te behandelen en wordt verondersteld om vruchtbaarheid.

9. goud

Er werd lang geloofd dat goud heeft de macht om de geest sterk te maken en om de levensduur van een persoon uit te breiden. Wat is er bekend voor zeker is dat het dragen van goud heeft zeker een positief effect op de stemming en zelfvertrouwen. Sommigen geloven ook dat goud fungeert als een anti-inflammatoire en kan de tekenen van veroudering te vertragen.

10. Rose Quartz

Rozenkwarts wordt beschouwd als een voordeel dat we moeten allemaal op een bepaald punt in ons leven te bieden, genezen angst. Er wordt gezegd dat een van zachte helende eigenschappen die een onrustige geest kan kalmeren hebben en rozenkwarts is nauw verbonden met de liefde voor eeuwen.

Net als alle voordelen voor de gezondheid van edelstenen, kristallen en edele metalen, ze hebben ook geneeskrachtige kwaliteiten echt is of niet, het dragen van prachtige sieraden altijd maakt dingen lijken een beetje 'beter en er is niets mis mee.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha