Shrek Party Eten IdeeënThemafeesten Shrek breken alle regels en etiquette van eten en voedsel. Shrek partijen bieden gasten de mogelijkheid om plezier te hebben en eten als boemannen, zonder zorgen over omgangsvormen. Het eten kan rare, gekke en prachtig en het vieren van de bruto-en de kleverige groen zijn. De meeste van allemaal, zou een partij Shrek plezier met voedsel of het nu een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan te moedigen.

Swamp Slime

Wanneer de gasten aankomen op het moeras, moet een verse partij van moeras slijm worden op hen te wachten. De avond voor het grote feest van Shrek, bereiden wat lime groene Jell-O en stukjes ananas. Volg de aanwijzingen op de verpakking Jell-O voor de voorbereiding, en de brokken van ingeblikte ananas voeg dan. Verdeel uw slijm van het moeras in individuele bekers of de koelkast in een grote kom. Als de gasten arriveren, dienen het slijm.

Mean Green Pizza

De pizza is een food vlok. En 'goedkoop, het is lekker en makkelijk te maken. Gemiddelde pizza groen is precies het soort pizza dat Shrek zou graag op voer neer. Als je het deeg mengen, voeg een paar druppels groene kleurstof. Dit zal de korst een groene kwaad maken. Om een ​​beetje 'zing meer toe te voegen, rol het deeg in verschillende vormen. Voeg de saus en kaas en dan nog een paar druppels kleurstof. Na de pizza uit de oven, zal gasten graag haar groene goedheid van kaas.


Worms in het vuil

Dessert hoeft niet de traditionele taart. Shrek zou een kopje vuil en wormen hebben gekozen. Om het vuil te maken, verpletteren een partij van Oreo koekjes in een plastic rits zak. Maak een kom van chocolade pudding, voeg een zakje gummy wormen en bestrooi het "vuil" Oreo over de top. Koel de wormstekige dessert in de koelkast en laat dan iedereen genieten van enkele Chocolatey, taai behandelt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha