Shop slim voor de doop van een kindDe doop van een kind moet worden gevierd met familie en vrienden aanwezig. Zelfs als je de doop niet kunt bijwonen moet u een gift te sturen. Een typische doop geschenk is contant geld of een cheque, terwijl sommige geven een kruis aan de babykamer. U kunt een cadeau dat is origineel zonder dwalen te ver van de traditie te geven.

Eetbare Artikelen

Schrijf als gast op het feest ter ere van de doop. Nodig het kind en zijn gezin in uw huis waar u gebakken producten kan dienen. Een slim idee is om te doen de doop cupcakes dat chocolade medaillons hebben kruis op de top van de crème au beurre glazuur. Houd een kleine partij in een mooie doos voor familie van het kind naar huis te nemen met hen. Creëer een comfortabele omgeving voor de familie rekening houdend met de leeftijd van het kind en zijn behoeften, zoals de tijd en ruimte om verpleegkundige.

Cadeaus

Voeg een slimme draai aan een traditioneel geschenk. Personaliseer een geschenk van de doop van het kind. U kunt een kruis aan te passen om de baby's naam gegraveerd. Een ander idee is om een ​​zilveren frame kopen en de datum van de doop aan toegevoegd. U kunt foto's maken bij de doop en stuur de beste foto voor de familie van het kind om te worden opgenomen in het frame. Gepersonaliseerde geschenken zijn perfect omdat ze wat extra aandacht van uw kant.


Doek Geschenken

Laat het kind de moeder om een ​​maand van tevoren dat je wilt haar te voorzien van een aandenken doop dop weten. Dit geschenk is perfect als u een familielid die eigenaar is van een trouwjurk, dat behoorde tot de grootmoeder van het kind. Je hebt de ingrediënten voor een trouwjurk gemaakt in een doop dop brengen het naar een specialist verandering. Een cap doop is een zeer betekenisvol geschenk dat het kind kan vasthouden en gebruiken voor uw baby een dag.

Besparingen

Een geschenk van de besparingen is slim, vooral als uw huidige rente-inkomsten. Een spaarrekening, CD, IRA of 529 plannen geopend op naam van het kind is anders dan geld, want het is niet gemakkelijk beschikbaar voor dagelijks gebruik. Gezinnen zullen een geschenk van de besparingen op prijs stellen wanneer het geld krijgt strakke later in het leven van het kind. Uw gift kan gaan naar de kosten van het redden van de universiteit, eerste huis of het huwelijk van het kind. Praat met je familie voordat u de rekening te openen, omdat u het sofinummer van het kind nodig heeft.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha