Shiny Nails SecretTerwijl velen van ons voorstellen dat nagel glans maken nagels glanzender direct, de waarheid is dat de schade van onze nagels. Natuurlijk moet je doen! De meeste glazuren beschikbaar op de markt bevatten schadelijke chemische stoffen en conserveringsmiddelen die je nagels kunnen beschadigen bij regelmatig gebruik. Ze blokkeren de ruimte en vormen een barrière voor zuurstof te dringen. Zonder zuurstof, zou de nagels gezond zijn? Dus gooi die chemische gevuld email en volgen een aantal natuurlijke remedies voor de keuken om je nagels gezonder en glanzender dan ooit te maken. Nu zullen we discussiëren over een aantal gezonde ideeën en recepten die glanzende nagels natuurlijk kan krijgen.


Tips voor Shiny Nails

Behoud van een goede gezondheid:

Veel mensen gebruiken achter nagel producten die beweren dat ze de macht en verlengen van uw nagels als bij toverslag in minder dagen. We besteden enorme hoeveelheden geld op hen, maar het resultaat is altijd nul. Onze nagels zijn nog broos, droog, zwak en futloos. Heb je je ooit afgevraagd waarom ze niet werken? Waarom moet je gezond vóór het bereiken van de nagels gepolijst zijn, niet alleen actuele behandelingen werken. Altijd nagels weerspiegelen onze algehele gezondheid dus zorgvuldig te controleren ook. Voedingsmiddelen rijk aan B-complex, ijzer, vitamine A, C, D en calcium zijn zeer essentieel voor de gezondheid van nagels. Zijn verse groenten, noten, volle granen en fruit aan deze vitamines nagels te krijgen. Drink minstens acht glazen water per dag is ook nodig om een ​​gezonde nagel te behouden. Vergeet niet, gezonde nagels altijd schijnt!

Vaseline werken:

Draag een kleine tank in vaseline handtas overal mee naartoe. Neem wat 'en zachtjes masseren uw nagels na elke hand wash.This voorkomt het verlies van vocht en dus voeden de nagels schitteren voor altijd! Als je lui bent over eventuele andere behandelingen, vaseline of enig ander werk. Masseren spijkers met hen vooral na het zwemmen en voor het naar bed elke nacht. U kunt ook gebruik maken van lippenbalsems als kleurloze crème voor nagels, die wonderen werkt.

Zelfgemaakte Nail inwerken Shiny Nails:

Is maar natuurlijk om uw nagel doorweekt met het koken van ingrediënten? Natuurlijk is ook zeer eenvoudig, kan men in enkele seconden maken. Veel ingrediënten keuken bevatten anti oxidanten die essentieel zijn voor de gezondheid van de nagel zijn. Het versterkt de nagels die resulteert in een prachtige, lange nagels en glanzend kijken. Check de volgende recepten en probeer ze in je vrije tijd aan de eigenaar van mooie gelakte nagels geworden.

    • Olijfolie is een grote natuurlijke drankje dat is in de meeste cosmetische producten en doet wonderen helende beschadigd broze nagels. Verhit de olijfolie totdat het warm is, heet het niet meer. Nu giet dit in een kom en dompel je nagels in hete olie. Als je dit doet voor uw teennagels, maken het grote bad. Laat gedurende 2 minuten, verwijder je handen en draag katoenen handschoenen. U kunt vanavond vertrekken voor een uur of volgens uw wens. Afspoelen met water en vocht, met een goede hand en nagel crème na.
    • Niet de tijd hebben of gewoon lui voelen? Laat uw zorgen. Giet een beetje 'warme melk in een kom en geniet van je nagels in de melk. Wacht een paar minuten, laat uw nagels te absorberen voedingsstoffen uit melk. Wassen en hydrateren met een crème polish of zelfs een koude room.
    • Gepureerde avocado gemengd rozenwater fungeert ook als een voedende nagel genieten. Broze nagels en dof worden gevoed en gehydrateerd na deze nagel weken regelmatig. Goed gevoed nagels zijn de sleutel tot het glimmende nagels !!

Beetje tit om te onthouden:

  • Vermijd nagellak aceton uitvalsbasis als u wilt glanzende nagels. Maak je nagels broos en beschadigd zeker.
  • Draag handschoenen terwijl het doen van huishoudelijk water werken, zoals het wassen van kleding en gerechten als ze kunnen leiden tot schilferen nagels.
  • Het behoud van gezonde voeding met biotine en zink supplementen raadpleeg uw arts. Dit werkt geweldig en toont resultaten sneller.

Afbeelding voorzien - Google Afbeeldingen

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha