Sephora opent eerste winkel in India DELHIGoed nieuws voor alle liefhebbers van schoonheid in Delhi. Sephora opent eerste winkel van India in Select City Walk Mall. De opening is voorlopig gepland voor december 12 '201

Sephora is de grootste retailer van de wereld (zowel online als offline) van Beauty Products en exploiteert meer dan 1.800 winkels wereldwijd. Sephora is een onderdeel van het luxe conglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy. (LVMH)


De 3200 sq.ft Sephora winkel Indian is ook klaar om te brengen in de bekende merken zoals Stila, Benefit, Bliss, Nuxe enz. In India.

Meer Sephora:

Sephora exploiteert ongeveer 1.800 winkels in 27 landen wereldwijd, met een groeiende basis van meer dan 300 winkels in heel Noord-Amerika. Sephora opende haar eerste Amerikaanse winkel in New York in 1998, haar eerste Canadese winkel in Toronto op 200 Sephora Noord-Amerikaanse hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco, met kantoren in New York en Montreal.

In eigendom van Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), een belangrijke groep van luxe goederen in de wereld, wordt Sephora hoog aangeschreven als een pionier op het gebied van schoonheid, met zijn ongekende reeks van prestige producten, service, objectief panel, milieu interactief winkelen, en innovatie. (Van Sephora.com)

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha