Seed Bead Aanwijzingen voor beginnersZaad kralen is een eenvoudig ambacht project te starten vanwege de veelzijdigheid van de rotstuin. De mogelijkheden zijn eindeloos ambachtelijke en u hoeft slechts een minimale vaardigheid en geduld om iets fantastisch te maken. Zaad kralen is ook draagbaar en alles wat je nodig hebt om te beginnen is een bepaalde grootte 11 kralen, Nymo of elk ander merk van draad kralen, kralen maat 12 naalden en een model.

een eenvoudige armband in Peyote Stitch

Een manier om kralen zaad te beginnen is om een ​​project te doen in flat opluchting. Een armband peyote punt, de eerste groep van een koord van het park, die als knooppunt en kan later worden verwijderd maken. Dan snaar op een even aantal kralen ter compensatie van de breedte van de armband. Aan het einde van deze eerste rij naar de andere kraal toe, sla een kraal, dan THEAD de naald door de volgende kraal. Doorgaan dit tot u het einde van de lijn te bereiken (voeg een kraal, sla een kraal, rijg de naald door de volgende kraal). Ga dan terug de andere kant op. Ga door met dit patroon tot de band past comfortabel op je pols. Vervolgens weven het uiteinde van de draad heen en weer door de kralen meerdere malen plaats van een knoop, totdat de snaar is uitgeput. Dus je kunt een gesp te sluiten of bind de armband gesloten.

Zaad

Kraal Bloem

Een andere manier om kralen te weven in vormen zoals sterren, bloemen of bollen. U kunt een eenvoudige bloemzaden parelrijgen drie parels op pees, eerste juweel waar het centrum van de bloem (beste doen in een andere kleur) en de andere twee, aan weerszijden van de eerste parel zal zijn, dat zal het te maken rond bloemblaadje. Crossing beide zijden van het touw door de twee blaadje kralen die zijn toegevoegd. Voeg dan vier kralen aan een kant van de kabel en draad door de kraal midden en dan terug door de laatste twee hielen toegevoegd (vanaf de bovenkant van deze parels beneden). Voeg vervolgens nog twee parels aan hetzelfde touw en steek de draad door beide tegenovergestelde. Je hebt nu een bloem gemaakt. U kunt een ander midden hiel nu toevoegen en blijven doen de bloemen op dezelfde manier, of u kunt uw bloemen eindigen hier en zet hem in een hanger of een oorbel.


Spiral Touw

Voeg vier parels op je string op een eigen kleur en de andere drie parels in een andere kleur. Rijg de naald terug door de eerste vier parels. Dit zal de andere drie parels op de top van je vier zetten. Voeg vervolgens een kraal van dezelfde kleur van de vier kralen en drie in dezelfde kleur van de bovenste rij kralen. Rijg daarna het touw door drie van de laatste vier originele kralen en de nieuwe single cordon net toegevoegd. Ga op deze manier, de toevoeging van drie kralen superieure kleuren en een parel basiskleur, totdat de snaar is de tijd die je wilt zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha