Seated Row Oefening - Hoe maak je en wat zijn de voordelen?Ben je bezorgd over je hoofd aan stukken over hoe je die extra kilo's te verliezen en niet het opnieuw te hebben? We hebben er al geweest, en we zijn zeker dat u ook! Terwijl de markt wordt overspoeld met voedingssupplementen die gewichtsverlies beloven, er valt niet te ontkennen dat de resultaten zijn allesbehalve duurzaam.

De meeste artsen adviseren dat u uit te werken, want dit is de beste manier om in vorm te blijven. Hoewel het moeilijk is om naar de sportschool of beginnen te werken, geef het toe - als je eenmaal in gewicht opleiding en training, is er geen weg meer terug! Het is liefde en liefde de nieuwe jij. Het beste deel over de oefening is dat het steeds uitdagend en winstgevend. Zittende rij oefening wordt niet aanbevolen voor amateurs en beginners. Echter, mensen die gebruik hebben gemaakt voor een lang genoeg tijd zweren erbij.


Zittend Rij Oefening: Wat is het?

Zoals de naam al doet vermoeden, de uitoefening zittende rij emuleert een roeibeweging. Zijn doel: de spieren die betrokken zijn bij het roeien te versterken. Deze omvatten de latissimus dorsi groep (gebruikt om wapens aan de roeimachine te brengen), de trapezius en rhomboidei (gebruikt om de schouderbladen trekken), de erector spinae (gebruikt om de wervelkolom te ondersteunen), de quadriceps en dijspieren (gebruikt de benen) en buik- en rugspieren ondersteunen. Al deze doelgroep spieren maken zittende rij oefenen een complete workout op zich. Het kan worden gedaan met behulp van een speciale roeimachine of een eenvoudige kabel.

Zittend Rij Oefening: Hoe wordt het gedaan?

Dus hoe kan je de oefening in een rij zitten doen? Hier is hoe:

 • Het gewicht stagiair zitten op hetzelfde platform en neemt bezit van het stuur of driehoek.
 • De knieën moeten enigszins gebogen zodat de handgreep kan worden bereikt met een rechte rug.
 • Zonder dat je je bovenrug, de 'racer' trekt de hendel en gewichten terug naar de onderbuik.
 • De rug moet rechtop gehouden te allen tijde. Het verloop van de rug moet slechts één van de schouderbladen worden.
 • De 'roeimachine' faciliteert vervolgens het achterste handvat, niet loslaten van de spanning.
 • De procedure wordt herhaald zo vaak als aangegeven.

Uitoefenen Gezet Rij: Voorzorgsmaatregelen:

 • De rug moet worden gehouden zonder omwegen naar elk letsel te voorkomen, zo niet op de heup.
 • De werking van knijpen de schouderbladen is cruciaal voor het succes van deze oefening.
 • De gewichten niet te worden gelaten na elke "regel". Moet worden verlicht terug met volle spierspanning.
 • Mensen met een geschiedenis van de rug of schouder blessure mag deze oefening niet uitvoeren.
 • Een goede warming-up is een must voor de rij stoel is gemaakt.
 • Wees voorzichtig niet om de rug meer dan een lichte rek verlagen.

Uitoefenen Gezet Row: The voordelen:

Deze geavanceerde oefening is een geweldige manier om je rugspieren te versterken. Je oefenen vele spiergroepen die grote gewrichten van het lichaam. De hele achterkant wordt uitgeoefend in een niet-stressvolle: de erector spinae in de rug lagere en middelste trapezius in de bovenrug, de rhomboidei en latissimus dorsi en teres major in de helft terug op de achterkant van het apparaat. Dat is in de praktijk de gehele rug!

Het extra voordeel is dat het niet alleen de rugspieren die slepen en werkte in deze routine, maar ook de achterste deltoids, infraspinatus en teres minor in de schouders, de arm en brachioradialis in de bovenarmen en de grote borstspier spieren en het hoofd sternum in het onderste gedeelte van de borst ..

Als u denkt dat dit een veel wetenschappelijk jargon, dat ik je niet kwalijk nemen. Dus zetten we dit op een eenvoudige en duidelijke. De rij zat voordelen degenen die willen hun rug en schouders te versterken. Het brandt ook veel calorieën. Als veilig en onder begeleiding gedaan, kun je grote stappen verder te brengen in uw fitness-regime. Vergeet niet, zoals geldt voor alle oefeningen: weet je lichaam niet overbelasten. Kwetsen of vorm - de keuze is aan jou!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha