Schoonheid voordelen van zuiveringszout

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 31, 2015 Admin Schoonheid 0 11


Ummm ... Nee, ik ben het delen van een eenvoudig bake-recept hier. Baking soda heeft veel meer toepassingen dan alleen in de keuken !!

CC licentie (BY NC SA) flickr foto gedeeld door kat


Baking soda is gebruikt in de huidverzorging voor een behoorlijk lange tijd. Het is een exfoliant, een huid helderder, en zelfs uit de teint. Het is een natuurlijke, effectieve en budget-vriendelijk om te helpen met vele esthetische problemen verbonden. Het is een anti-bacteriële vrij van chemicaliën, en helpt bij vele huidproblemen zoals acne, bacteriële infectie op de handen en voeten, enz.

Maar eerst, wat is nu precies zuiveringszout? Baking soda, ook wel bekend als zuiveringszout, bakpoeder en baking soda, is een wit poeder met een alkalische smaak. Is in zijn natuurlijke staat, opgelost in minerale bronnen over de hele wereld, waardoor het gemakkelijk beschikbaar en betaalbaar.

Hieronder staan ​​een aantal toepassingen (en methoden van het gebruik) van zuiveringszout om de voordelen van schoonheid:

 • Voor de tanden helder: Baking soda is een natuurlijk bleekmiddel voor de tanden. In een kleine schotel, meng 1 eetl. zuiveringszout met een beetje 'van water en een snufje zout, en gebruik dit mengsel in plaats van gewone tandpasta een keer per dag je tanden helderder te krijgen.
 • Haar: ooit afgevraagd hoe zich te ontdoen van het product opbouw op het haar (dwz de depositie van bepaalde chemicaliën op het haar als gevolg van het gebruik van een shampoo en conditioner voor een lange tijd. Je krijgt te weten over dit als je hoort dat de shampoo of conditioner niet meer werkt op het haar)? Zuiveringszout kan helpen.
  • Voeg een theelepel. Natriumbicarbonaat aan de shampoo fles passen. Gebruik nu deze shampoo om je haar te wassen. Dit product voorkomt de ophoping
  • Als alternatief, na het wassen, te ontbinden een theelepeltje. van zuiveringszout in een kopje azijn aan het water/appelcider, en giet het mengsel over het haar, en vervolgens afspoelen met schoon water.
  • Dry Shampoo: Baking soda kan worden gestrooid op het haar, in een dag wanneer u niet wilt shampoo, om zich te ontdoen van overmatige olie te krijgen.
  • Voor het lichaam: Neem 1-2 eetlepels. natriumbicarbonaat of meer, naar behoefte, en voeg alleen de hoeveelheid water tot een dikke pasta. Deze fungeert als een uitstekende scrub de huid, en ook voor een ruwe randen.
  • Ontspannend bad: Mix 2-3 kopjes zuiveringszout met een ½ kopje maïszetmeel, en in een luchtdichte verpakking te houden. Voeg 1/4 kopje van dit mengsel aan de badkuip om sprankelende badkamer thuis krijgen! Het zal helpen om de huid en verzacht kalmeren.
  • Nagel: Dompel een tandenborstel natte zachte baking soda poeder, en dit gebruiken om schoon te maken rond de nagels. Het zal alle dode huidcellen te verwijderen en te verzachten de cuticula, het verlaten van uw handen en nagels perfect schoon.
  • Voor een schimmelinfectie in de voeten/handen: Voeg 1 eetl. zuiveringszout in een bad vol met warm water, samen met amandelolie. Dit zal de schimmelinfectie te elimineren, en verzachten de huid ook!
  • Voor het gezicht:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Kim

 • Peeling: 1 eetlepel. natriumbicarbonaat met 1 eetlepel. water of appelazijn. Dit is een geweldige scrub voor de gevoelige huid, en helpt om de poriën van de huid ook te scherpen (bij gebruik met de appelazijn).
 • Anti-acne: bacteriën op de huid moet een zure omgeving groeien, en aangezien het natriumbicarbonaat basisch karakter, stopt de groei van bacteriën op de huid (zonder onderbreking van de pH-waarde van de huid) en helpt bij het het bestrijden van acne. Gebruik op dezelfde manier als hierboven Exfoliator. Laat het mengsel op je gezicht voor 10 minuten na de peeling, en daarna wassen met koud water.
 • Helderheid van de huid en ook om de teint te krijgen: Meng 1 theelepel. natriumbicarbonaat met 1 eetlepel. citroensap en een paar druppels olijfolie. Breng dit pakket om uw schoon gezicht voor 10 minuten te voet, daarna wassen met koud water.

Aanbevelingen en voorzorgen bij het gebruik van zuiveringszout: niet overijverige krijgen! Niets werkt de hele nacht! Begin met kleine hoeveelheden natriumbicarbonaat, en kijk of het past bij uw huid/haar/tanden. Als het dat doet, geleidelijk verhogen van de hoeveelheid toegestane niveaus om de beste voordelen te krijgen. Begin met een keer per week, en geleidelijk verhogen van de frequentie van 2-3 keer per week.

Disclaimer: Dit artikel is geen vervanging van de noodzaak om een ​​arts te raadplegen voor de problemen van de huid/haar/tanden gerelateerd. Gebruiker discretie geadviseerd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha