Schoonheid Geheimen van Victoria Beckham Revealed!Kom 17 april onze fashionista Victoria Beckham, zal draaien 40.

Deze dame heeft een heerlijk gevoel voor mode, dat is in de loop der jaren. Hij steeg naar roem als onderdeel van een band van alle meisjes - Spice Girls. In 2008 startte hij zijn eigen label waarop de moderne luxe kleding aangeboden. Sindsdien miljoenen modeliefhebbers had hij als zijn fans. Ze heeft echt een lange weg afgelegd sinds de dagen van de Spice Girls 'voor zijn muzikale carrière als solist, en tenslotte als een internationaal stijlicoon. In feite, heeft zijn mode-carrière haar geholpen om meer harten en roem die zijn muziek te winnen.

Geboren in 1974 in Harlow, Victoria is getrouwd met de internationale voetballer David Beckham. Hoewel 40 (bijna), de diva is zo jong en fris als de dauw. Ze is geliefd om zijn stijl en zijn eclectische persoonlijkheid. Een nadere blik op zijn gezicht maakt me af - heeft gehad tijd gestopt voor haar? Zal hij ooit oud worden?


Leeftijd is nooit aan de kant van iemand, tenzij je een tiener. Je moet leren om het te laten werken in uw voordeel. Victoria is een zelfbenoemd beauty liefhebber. Ze neemt echte zorg voor haar huid. Er is geen magie als dat achter zijn charmante uiterlijk en jeugdig uitziende huid. Ze legt uit dat haar goed uitziende huid voor de juiste zorg en het gebruik van de juiste soort producten.

Schoonheid Geheimen van Victoria Beckham Revealed

Anti-aging gezicht:

Victoria wordt gezegd dat de huid met een speciale anti-aging gezichtsbehandelingen behandelen. Deze gezichtsbehandelingen zijn ingrediënten als schapen placenta en goud vlokken. Deze helpen om je huid jong en gezond te houden.

Speciale anti-aging klinische behandelingen:

Het is ook bekend om uw dermatoloog Harold Lancer, in Beverly Hills te bezoeken voor anti-aging behandelingen. Deze behandeling wordt gedaan met behulp van gouddeeltjes en dierlijke stamcellen en kost ongeveer $ 500. Ze wordt gezegd dat het een echte liefhebber van de huid producten Dr. Lancer zijn. Ze legt uit dat deze producten voor de behandeling van zijn huid voor onmiddellijke resultaten en laat haar stralende huid en ook helpen rimpels te verminderen.

Nightingale val gezichtscrème:

Victoria ook gemeld met behulp van een gezichtscrème genaamd Nightingale Dropping Face Cream en 'Poo Nightingale' gezichtsbehandeling. Deze zijn naar verluidt hoog worden geprijsd en meestal op aanvraag beschikbaar gesteld.

Deze crème is gemaakt van een zeldzame vogel uitwerpselen Japanse eiland Kyushu. Dit combineert met bijengif en het werkt voor de vette huid.

De uitwerpselen gebruikt bij de vervaardiging van deze crème gezuiverd met UV licht en vervolgens gemengd met rijstzemelen geuren neutraliseren. Natuurlijke enzymen werken door het afbreken van dode huidcellen en de resultaten in de huid schoon.

Dracula Gezicht:

Ze wordt ook gezegd dat 'The Dracula Facial' gebruiken. Dit heeft weer een procedure enigszins verontrustend om je huid jong, gezond en mooi te houden.

Dr. Zuster, een expert in anti-aging, gevestigd in Londen, heeft deze therapie ontwikkeld. De therapie gaat om een ​​individu om het monster van zijn bloed. In de eerste fase wordt gemengd met vitamine C en aminozuren. Dit mengsel wordt vervolgens direct geïnjecteerd op het gezicht op de wangen, voorhoofd, lachrimpels en de huid rond de ogen.

Nadat dit is voltooid, de therapie verplaatst naar de tweede fase waarin de fractionele laser wordt gebruikt om de microscopische punten veroorzaakt door de injectie vernietigen.

Na een week van de tweede fase begint de derde fase van carboxy therapie. Hier wordt kooldioxide gepompt in de huid met kleine pinnen. Dit hele therapie verwijdt de bloedvaten, verhoogt de bloedstroom en zuurstof niveaus die helpt om je huid gezond en jonger te houden.

Bladgoud gezicht:

Bladgoud Facial is ook een van de belangrijkste geheimen achter de huid jonger dan Victoria. Kost € 350, dit biedt gezichtsbehandeling verfraaiende eigenschappen, zoals het helpen van de huid om schadelijke vrije radicalen te bestrijden. Er wordt gezegd dat Cleopatra sliep elke nacht dragen van een gouden masker om de schoonheid van zijn gezicht te behouden.

Heb je gehoord van een van deze behandelingen, crèmes en gezichtsbehandelingen voordat? Zou u ooit een van deze behandelingen wel eens proberen? Wat vind je het grootste deel van onze manier van Diva Victoria Beckham? Laat je commentaar hieronder en laat ons weten hoe u dit artikel hield.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha