Schoonheid en make-up tips voor vrouwen boven de 50CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door David Shankbone

50 is zeker een verschrikkelijke tijd voor alle vrouwen! Rimpels belangrijk geworden, fijne lijntjes uitgegroeid tot een deel van je look en niemand houdt van dat kijken! Tekenen zoals droogte, rimpels, pigmentvlekken en rimpels zijn meer prominent, op de leeftijd van 50. Op dit punt, moet een routine huidverzorging regelmatig worden gevolgd. Het is belangrijk dat u de huidverzorging en make-up routine te veranderen om aan de behoeften van de huid op die leeftijd te ontmoeten. Anders, het maakt niet uit wat en hoeveel make-up gebruikt, uw leeftijd zal zeker laten zien.

Beauty Tips voor vrouwen boven de 50

Huidverzorging routine:

Hygiëne is erg belangrijk, gebruik geen zeep, hebt u een reiniger die zeer goed kan exfoliëren en voorzichtig doen, op hetzelfde moment nodig hebben.


Vergeet niet om de huid te hydrateren en gebruik een zonnebrandcrème SPF 30 en hoger verbinding. Uw vermogen om te hydrateren en regenereren van de huid is al door deze verminderde en zelfs de kleinste schade zal tonen.

Gebruik een toner om een ​​ongelijkmatige teint te vermijden.

Make-up tips voor vrouwen boven de 50

Make-up voor vrouwen boven de 50 is alles over het verbergen van de gebreken!

Begin eerst hydraterende je gezicht

Stichting:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Maria Morri

Gaan met een vloeibare foundation (die voldoet aan jouw huidtype) en gebruik een spons om zich te mengen in. De pigmentatie is gebruikelijk op deze leeftijd, dus gebruik een foundation met een cover die uw huid nodig heeft.

Concealer en Corrector:

Voor een natuurlijke look, breng dan een concealer en een concealer op het fundament, met name om het even welke lijnen te dekken moe.

Cream Blush:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Apotek Hjärtat

Voordat stof huid, gebruik dan een crème blos op de appels van de wang, omdat dit zal u een natuurlijke glans te geven

Solliciteer Poeder:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Matt Trostle

Laat het poeder niet gebruiken als u fijne lijntjes. Het gebruik van poeders accentueert het algemeen fijne lijntjes en maakt het meer op de voorgrond.

Ogen:

Oogschaduw:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Maria Morri

Gebruik een eye primer om fijne lijntjes te vullen, kiezen voor subtiele schaduw oogschaduw op de oogleden, iets donkerder kleur in de plooi en een highlighter onder de wenkbrauw bot. De leeftijd telt zeker bij het afhalen nuances. Je kunt niet gaan over de top met felle kleuren en gekke voor dagelijks gebruik.

Eyeliner :

Almay "href =" http://flickr.com/photos/jessicamullen/4041924269/ "target =" _ blank "rel =" nofollow "> CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jessica Mullen

Ga voor een donkere schaduw of een eyeliner intrekbare boven- en onderkant van het oog dit zal u een goede definitie voor de ogen te geven. En 'van essentieel belang om deze definitie toe te voegen omdat het de neiging een jeugdige uitstraling uit te brengen.

Mascara:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Andy Rennie

In deze tijd, wimpers hebben de neiging om zijn kracht te verliezen, daarom maken ze kruipen met genoeg mascara. En ook zorg ervoor dat de mascara zeer voorzichtig te verwijderen, aan het eind van de dag, zonder scheuren degene die je hebt.

Wenkbrauwen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Brendan Brown

Voor een complete look, vul wenkbrauwen, gaat hoog en duidelijk. Dunner worden van de wenkbrauwen is niet zo zeldzaam als je ouder wordt. Zijn net als onze haren begint te dun.

Lips :

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Matt

Een lipliner vult lippen en vermijdt ook de bloedige lip als gevolg van een droge of dunne lijnen.

Nog steeds bezorgd over ziet er goed uit? Volg gewoon deze eenvoudige tips om uw best uit te zien, zelfs op jonge leeftijd van 50. De schoonheid heeft veel te maken met vertrouwen en hoe het voelt van binnen telt meer dan iets anders!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha