Schoonheid en Fitness Secrets Revealed Amisha PatelAmisha Patel is een voorbeeld voor vele Indiase vrouwen - zowel als het schattige meisje in Kaho Naa Pyaar Hai of als de sexy sirenenzang duiker 'Lazy Lamhe' 'Thoda Pyaar Thoda Magic' Bij de meeste vrouwen ging naar de size zero figuur, wat bleef trouw aan de bochten. Amisha is altijd gezien het bevorderen van de bochtige lichaam en haar rondingen hebben veel aandacht gekregen. Hier presenteren we een aantal van de beauty tips, make-up, fitness en voeding Amisha.

CC-door-0], via Wikimedia CommonsAmisha Patel Beauty Secrets:

Amisha is een ware gelovige in de "schoonheid van binnen uit 'principe - ze verafschuwt zware make-up en beleden dat ze nooit make-up droeg, totdat hij was 2 Voor haar, een jonge vrouw moet afhangen van haar innerlijke licht en schoonheid, in plaats van die make-up. Hij voelt, voor een jonge vrouw, Kohl-omrande ogen, mascara en lipgloss is genoeg.

Wat zit er in de zak?

Amisha duurt meestal veel minder truc in zijn tas. Ze draagt ​​meestal een licht gekleurde lippenstift of een schaduw van koper goud (als ze het dragen van een jurk van India), een aantal zuivere lipgloss, mascara, eyeliner, een roos en een blos naakt en soms een pure poeder. Ze bekent dat ze is niet een persoon stichting, voor haar een vochtinbrengende crème onder de zuivere poeder is genoeg.

Amisha Patel Hair Secret - je rauwe eieren te gebruiken op het haar en houdt het gedurende 15-20 minuten totdat het droogt en dan afwassen. Dit helpt om bounce creëren. Ook zij werd verteld om gram bloem en kurkuma-rauwe melk kompres gebruiken om de huid lichter te maken. Hij voelt ook oliën haar met amandel, wonderolie en kokosolie voor het wassen op een regelmatige basis resulteert in gezond haar en weelderige.

Amisha's Fitness Tips:

Iedereen wil het geheim achter haar strakker lichaam en conditie te leren kennen. Voor haar, gelukkig zijn en met positieve mensen is ook een factor om jezelf gelukkig en fit te houden. Ze zegt altijd dat graag in vorm te blijven en aantrekkelijk zijn. Het wijst er ook op dat het niet bereid om te gaan onder het mes om het perfecte lichaam te krijgen. Ze werd ook gehoord dat hij liever workout voor tien uur tot tien maanden tot een centimeter van gaan onder het mes te verliezen. Ze is van mening dat zodra een persoon gaat onder het mes, ben je nooit tevreden met het lichaam van één.

Ze zegt dat de opleiding is nooit eentonig goed en nodigt u uit om nieuwe dingen te proberen en om de uitdagingen voor het lichaam te voorzien. Hij zegt ook dat je nodig hebt om uw training aan te passen.

Amisha meestal doet crunches, gewichten en werkt op de cross trainer om zijn lichaam fit en gespierd te houden ook.

Dieet Tips voor Amisha:

Voor Amisha, gezond eten is het enige dat telt. Ze is streng tegen drastische diëten en je kunt alles wat extreem is nooit goed te horen. Voor haar, op tijd eten, eet met mate en gezond eten zijn de regels om uit te kijken. Ze vindt het leuk om alle soorten voedsel te eten en is ervan overtuigd dat het leven te kort is om een ​​van de voedsel dat ze liefde ontkennen. Ze was hoorde zeggen: "Ik ben niet het type dat zwarte koffie en vruchtensappen heeft overleefd. Ik weet dat mijn Japanse keuken uit mijn Frans, ik ben blij om de beste maaltijden te bestellen."

Dus dit zijn enkele inzichten over het leven van Amisha. Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van deze beauty geheimen van Amisha Patel. Laat ons weten wat je denkt in de comments hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha