Schoon en Clear Skin Balancing MoisturizerUitstekende en blijvende Moisturizer - Dit werkt als een speer !!


Een goede vochtinbrengende crème is essentieel om de huid na reiniging hydrateren. En 'een must voor het aanbrengen van make-up en hebben weggespoeld. Dit helpt om de verloren vocht weer aan de huid. Goed gehydrateerde huid is zacht en ziet er gezonder uit. Schoon en Clear is een reeks van huidverzorgingsproducten van Johnson en Johnson. Het assortiment omvat gezicht wast, moisturizers en billijkheid.

Prijs:


INR50 per 50 ml

Ingrediënten:

Er wordt niet vermeld op de buis.

Indicaties voor gebruik:

  • Grondig reinigen van je gezicht met een goede cleanser
  • Neem het gewenste product in de palm van je hand
  • Puntjes op de moisturizer over je hele gezicht en hals
  • Wrijf zachtjes in een cirkelvormige beweging en verspreiden goed.
  • Solliciteer elke keer nadat je schoon je gezicht.

Mijn kijk op de huid schoon en transparant Balancing Moisturizer:

De schone en heldere moisturizer verkoopt in een witte fles met een dop doe voet flip lock paars. De fles is ondoorzichtig wit zaden en het product in de fles te zien. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. De dop van de fles sluit perfect en er is verspilling van het product. De fles heeft een zeer fijne sproeier, die is bedoeld om slechts een kleine hoeveelheid product per keer uit komt. Dit helpt om afvalstoffen te voorkomen. U kunt de kleinere versie met u gemakkelijk in uw zak als de verpakking is zeer behulpzaam.

De hydraterende crème heeft een zeer zacht en glad. De consistentie van het product is zeer romige en niet loopneus. De geur is zeer delicaat en iedereen niet storen. Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de vette huid. Het is gemaakt met olie-vrije formule aan een break outs te voorkomen. Het product hydrateert de huid heel goed en maakt de huid zacht en onmiddellijk soepel. Het is niet vet en lichtgewicht formule. Dit maakt het ideaal voor de huid gemakkelijk absorberen. Hoe vochtinbrengende crème wordt geleverd in een niet-vette formule zal niet verstoppen de poriën van de huid. Bevat salicylzuur die de huid gevoelig voor outs en het controleren punten zwarten breken helpt. Breng de crème na het reinigen van het gezicht met een reinigingsmiddel en volg met een toner voor de beste resultaten.

Na het aanbrengen van de huid moisturizer onmiddellijk voelt vettig. Maar het wordt opgenomen in de huid binnen een paar minuten. Ik heb gemengde huid en breng het elke keer als ik mijn gezicht schoon te maken. Ik merkte dat mijn huid krijgt vette in 3 uur na het aanbrengen, en ik moet wassen. Deze crème werkt goed voor de zomer, maar werkt niet goed in de winter. Het product werkt zeer goed als een nacht. Het controleert droogheid en jeuk van de huid. De moisturizer kalmeert roodheid en puistjes bij regelmatig gebruik vermindert de grootte puistje ook. Ik regelmatig gebruik van deze moisturizer en ik nog niet opgevallen eventuele allergie of break outs. Het is dermatologisch getest en veilig voor de huid.

Als je een droge huid hebt, betekent dit moisturizer niet werkt op uw huidtype zo is speciaal gemaakt voor de combinatie en vette huidtype.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha