Schoon en Clear Meeëter Clearing Daily ScrubEffectieve Superb En Gentle Daily Scrub - schoon, helder en veilig !!


India markt voor huidverzorging is booming, met nieuwe lanceringen elke week. Dit heeft geleid tot de beste merken inkeping overstromingen in India met hun producten. Johnson & Johnson is een handelsmerk babycare in India bekend. De meeste vrouwen vertrouw dit merk voor de dagelijkse behoeften van de huid zorg van hun kind. Het merk staat bekend om poeder baby, shampoo, zeep en anderen. Maar onlangs, hebben ze dit mee-eter clearing scrub per dag voor volwassenen gelanceerd.

Met de betrouwbaarheid van het merk Johnson & Johnson, is het geen verrassing dat vrouwen in de rij om deze scrub te kopen. Veel vrouwen lijden punten zwarten, dat is eigenlijk de overtollige olie en talg die bij contact met de lucht zwart wordt. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd door dagelijks wassen. Deze vergoeding mee-eter scrub is mild en kan dagelijks gebruikt worden, terwijl de meerderheid van scrubs worden uitgenodigd twee keer per week te gebruiken/drie keer.


Productomschrijving:

Johnson & Johnson heeft dit dagbudget mee-eter clearing scrub om alle vrouwen te helpen met hardnekkige problemen van punten zwarten geïntroduceerd. Het product wordt geleverd in een verpakking blauwe buis met een flip-top dop paars dat is gemakkelijk te vervoeren. De flip-top dop is gemakkelijk te openen en geen lekkage van product of afval niet toe. De buis is saai en heeft mooie graphics buiten.

Prijzen:

30Rs per 20 g, 40 g en 55Rs voor 99Rs per 80 gm

Hoe te gebruiken:

  • Bevochtig je gezicht, knijp het product aan de palm van de hand en werk in een rijk schuim. Masseer zachtjes het schuim op het gezicht, zich te concentreren op gebieden die gevoelig punten zwarten, zoals de neus en de kin
  • Grondig spoelen met water.

Ingrediënten:

Water, cocamidopropylbetaïne, natriumlaurethsulfaat, dinatriumlauroamfodiacetaat, propyleenglycol, laurinezuur Methyl Gluceth-10, Hydroxypropyldimonium chloride, polyethyleen glycol distearaat, laureth-4, cocamidopropylbetaïne, Hemamelis Virginiana Water, Carbomer, salicylzuur, PEG-120 Methyl Glucose dioleaat, polyethyleen CI 77289, geur, natriumhydroxide, tetra natrium EDTA, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, water en propyleenglycol, en Aloë Leaf Extract, Alcohol Water, butyleenglycol, appelzuur, kiwi, sinaasappelsap, sap grapefruit, appelsap, Trideceth-9 en zoete amandel extract.

De ervaring met het product:

Ik koos voor dit product, in de hoop om het te gebruiken als een face wash cum scrub op een dagelijkse basis. De verpakking ziet er erg aantrekkelijk en het is ook gemakkelijk te vervoeren. De plek is perfect voor dagelijks gebruik en is zeer delicaat. Vrouwen die problemen hebben met de punten zwarten en doffe huid hebt zal zeker hou van deze scrub handig. Je mee-eter clearing scrub en is vooral goed voor degenen die de behoefte om elke dag te bedriegen voelen. De vlek is een sijpelt vloeistof wit dat veel blauwe en witte korrelige deeltjes, die helpen om de huid wrijf heeft. De app is super eenvoudig en lathers goed ook.

De vlek is gemakkelijk beschikbaar, zowel online als in de plaatselijke winkels. En 'vrij goedkoop, dus het is gemakkelijk op de zak ook! De witte vloeistof lekken is gemakkelijk te gebruiken en kleine deeltjes te wassen. De deeltjes zijn zeer zacht voor de huid en niet irriteren. Ik gebruikte deze scrub elke dag en zijn blij te kunnen melden dat vermindert en elimineert punten zwarten effectief. Heeft salicylzuur in, die helpt om het uiterlijk en de groei van puistjes verminderen. Hoewel, ik een allergische reactie van het product te maken hebben gehad, zijn mensen met een gevoelige huid geadviseerd om eens in de twee dagen te gebruiken om puistjes te voorkomen.

Mijn beoordeling:

5/5

Ik zou aanraden/Inkoop schoon en helder Meeëter clearing Daily Scrub?

Ik beveel dit product aan degenen die op zoek zijn naar een zachte scrub om hun punten zwarten dagelijks tegen een betaalbare prijs te verwijderen. De vlek fungeert als een gezicht te wassen dagelijks scrub, die helpt om dode cellen van de huid van het gezicht te verwijderen en start onmiddellijk. Het verdubbelt als een mee-eter verwijderaar krant en helpt ook om de controle acne. Dus dit was alles over het schone en heldere Meeëter Clearing Daily Scrub. Ga het eens proberen en doe uw ervaring met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha