SCHOEN 10 Tips, trucs en hacks Elk meisje behoeften WETENSCHOEN 10 Tips, trucs en hacks Elk meisje behoeften WETEN

Die gerechten, lange degenen, die zwarten open degenen; Er zijn zo veel variaties van de schoenen, is het geen wonder dat we van ze houden en de meesten van ons hebben een goede verzameling van schoenmaten. De schoenen kunnen een nieuwe dimensie toe te voegen aan een outfit en maken ons een goed gevoel, maar schoenen niet hun eigen set van problemen met hen te brengen. Ze krijgen versleten en gechipt, kan moeilijk op te slaan, en kan ook heel ongemakkelijk om te dragen op keer. Als je een schoen verslaafde, hier zijn tien ongelooflijke schoenen tips, trucs en hacks elk meisje moet weten.

1. Stretch nieuwe schoenen te passen

Dragen van een paar nieuwe schoenen kunnen achterlaten als u met zere voeten en blaren soms ook. U kunt gemakkelijk uitrekken een nieuw paar schoenen, en maken ze zachter te dragen, waardoor een diepvries zak vol water in elk en het verlaten van de schoenen in de vriezer 's nachts. Water zet uit als het bevriest en de glans een beetje voor u uit te breiden off '.


2. Probeer altijd op nieuwe schoenen in de middag

Ja, dat leest u rechts en nee, niet zo dat je een koopje! De reden dat je altijd moet gaan schoen winkelen in de middag is dat uw voeten zwellen overdag. Dus als je wilt om de meest comfortabele pasvorm voor schoenen, probeer hen wanneer je voeten op hun grootste, die in de middag of avond.

3. Verwijder krassen met vaseline

Als je een scuff stempel op uw glanzende lakschoenen, de beste manier om het te verwijderen met vaseline. Dompel een doek in de hoek van de Vaseline en dan wrijf van de scuff merk en geniet van de show!

4. Schuurpapier de onderkant van de schoenen

Als je gaat naar de dansvloer hit in een nieuw paar designer schoenen, de zolen van de shows te geven dan een wrijven met wat schuurpapier voor vertrek. Dit zal de glanzende afwerking te verwijderen op de zolen van de schoenen en te stoppen uitglijden en een spektakel van jezelf

5. Gebruik zakken om geuren te verwijderen

Schoenen iedereen kan soms stinkende, vooral sneakers, hier zijn een paar tips over hoe om zich te ontdoen van de geur van de schoenen. Plaats een theezakje in elke schoen en laat het 's nachts en theezakjes zal de geur absorberen. U kunt ook een beetje 'zuiveringszout strooi in uw schoenen alvorens ze op en zal u helpen elke geur ontwikkelen tijdens de dag te stoppen.

6. suède schoenen schoon met brood

Als u niet zeker weet hoe u vlekken van uw favoriete paar suède schoenen te verwijderen zonder dat verpest ze, dan is hier een eenvoudige suggestie te lossen dat. Neem de korst van een snee brood en wrijf de binnenkant van de korst tegen de markering op de schoenen. Het zal geen vlekken en krassen schoon te maken en zal niet de suede helemaal beschadigen.

7. sneakers gereinigd met nagellak remover

De randen van de rubberen zolen van tennisschoenen en sneakers kan binnenkort krijgen bedekt met krassen en vlekken die kunnen maken dat ze kijken echt armoedig en oud, maar het bovendeel van schoenen zijn zeer respectabele. U kunt tennis schoenen en sneakers te geven voor een nieuw leven op te vegen glazuur rond de buitenranden van de zolen. Dat zal snel omhoog te verwijderen vuil en krassen.

8. Break nieuwe schoenen met een haardroger

Om nieuwe schoenen te stoppen knijpen en het veroorzaken van blaren, uit de föhn en een paar dikke sokken. Doe de nieuwe schoenen, over de bovenkant van je sokken dik, en dan, waar u ook het gevoel knijpen schoenen, of het gevoel te strak, geef ze een schot met de föhn, terwijl wiebelen je voeten rond. De warmte zal de huid te verzachten en hepatitis passen de beste schoen voor uw voet.

9. Gebruik haarlak om de voet uitglijden uit schoenen te stoppen

Als uw schoenen zijn gewoon een beetje 'te groot voor u en houden u op de slip uit de voor- of achterzijde van hen, spray je voeten met een zeer dun laagje haarlak voordat je schoenen. Dit zal je voeten te maken, net kleverig genoeg om de schoenen in plaats staande te houden.

10. Gebruik azijn om vlekken van lederen schoenen te verwijderen

Hier is een makkelijke manier om vlekken van lederen schoenen te verwijderen. Neem een ​​oude tandenborstel en dompel het in azijn en vervolgens voorzichtig schrobben de vlek. Azijn lost de meeste van de dingen die je waarschijnlijk in de schoenen te krijgen, maar niet schrobben de schoenen te hard, of je zal worden gelaten met een scuff merk in plaats van de plek.

Wat zijn uw suggesties van favoriete schoenen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha