Schitterende make-up Gujarati bruiloft - Tutorial Stap voor stap met foto'sHet huwelijk is een levensveranderende gebeurtenis. Maar wat de meeste van de vrouwen in het programma is niet voor de verhoging, maar de gelegenheid. De droom bruiloft is wat alle vrouwen ambiëren. En waarom niet? Elke vrouw verdient het om op hun best uitzien op deze speciale gelegenheid. Dit is de dag waarop de bruid die wet! Maar deze droom bruiloft is niet gemakkelijk te vinden. Elke bruid gaat door een moeilijke tijd te beslissen wat te dragen en hoe make-up zou moeten zijn. Als u op zoek bent naar nieuwe ideeën bruids make-up, hebben we voor u! Hier is een blik mooie passeerbeweging om uw grote dag te maken.

10 stappen om er Gujarati bruids make-up look te krijgen

De oogschaduws in deze make-up look kan gemakkelijk worden veranderd om uw voorkeur aan te passen. Dus, klaar om een ​​aantal nieuwe make-up tips te leren? Laten we beginnen!


Eye Make-up:

Stap 1:

Begin met schone ogen en fris. Breng een goede oogcrème om de ogen te hydrateren. Hier gebruikte ik de oogcrème Banjaras Almond Under. Vervolgens verbergen donkere kringen onder de ogen allemaal met een ban van een volledige dekking. Hoe is een dramatische oog make-up look, probeer dan om een ​​perfecte huid te krijgen voor een sensuele look. Hier gebruikte ik Kryolan Derma Camouflage Concealer.

Stap 2:

Begin met het langs de bovenste wimperlijn met een jet zwarte kohl crème of gel liner. Hier gebruikte ik Maybelline gel liner in Black Drama. Deze stap mag niet zo schoon als we bramen op een later tijdstip. Solliciteer helft matzwarte oogschaduw over de kohl aan de romige formule ingesteld. Ik gebruikte Kryolan matzwart oogschaduw om deze stap te voltooien. Dan, breng dan een medium matte bruine oogschaduw aan de plooi van je ogen. Ik gebruikte de Avon Mocha matte bruine oogschaduw om de look te krijgen die je wilt.

Stap 3:

Breng een heldere matte heldere shadow rode ogen aan de buitenste derde en twee derde delen van het oog gesuperponeerde bruine oogschaduw geplaatst in de vorige stap. Hier, ik gebruikte oogschaduw Claire in 0504 voor de rode oogschaduw matte helder.

Stap 4:

Dompel een platte oogschaduw borstel en een glinsterende gouden oogschaduw toe te passen in het midden van het ooglid. Deze stap geeft een helderder blik aan de ogen. Bevochtig de borstel intensiveert de kleur van oogschaduw. Ik gebruikte oogschaduw Lakme in Tanjore Rush naar die glanzende gouden oogschaduw krijgen.

Stap 5:

Nu, begin mengen oogschaduw samen om een ​​smokey eye look naadloze. Gebruik een zachte borstel mengen voor deze stap.

Stap 6:

Breng een matte kleur pruim vouw gebied om een ​​dimensie toe aan de look truc geven. Hier heb ik gebruik gemaakt van een deep plum tint door Elf Day op oogschaduw palet Beach. Dan, met een zachte borstel en mengen met de rode oogschaduw.

Stap 7:

Gebruik valse wimpers om een ​​dramatische look zwaar op het oog geven. Solliciteer veel mascara en ook langs de bovenste wimperlijn aan de vorm van de ogen te definiëren. Ik wil graag de look zo dramatisch te houden, heb ik een sterke vleugel buitenste hoek van het oog.

Gezicht make-up:

Stap 8:

Breng een base volledige dekking vloeistof aan je gezicht met een platte foundation kwast of spons. Hier, ik gebruikte Mac Studio Fix Liquid Foundation. Dus, stel je gezicht make-up met een poederdoos te bewegen te voorkomen. Voor deze stap, ik gebruikte Lakme Gezicht Stylist Compact.

Stap 9:

Breng een matte licht roze blos op de wangen zachtjes. Ik gebruikte Lakme Chromatische Blush Blush Day in om de beste rode wangen te krijgen.

Lip make-up:

Stap 10:

Breng een diepe bruine lippenstift op haar lippen. Deze stap kan worden vervangen door een naakte bruin of roze lippenstift kleur ook, maar hoe de truc is voor de bruid, ik had liever een meer intense heldere rode lip kleur. Mua lippenstift in de schaduw 1 wordt bekroond door een duidelijke Revlon lip gloss op de lippen make-up te creëren.

En je bent klaar!

Je grote dag, probeer iets nieuws. Een trend gezet en wow uw toekomstige echtgenoot. Vergeet niet, je zal kijken naar uw bruiloft foto's voor de komende jaren!

Ik hoop dat u vond deze tutorial nuttig en makkelijk. Probeer het en laat uw opmerkingen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha