Schitterende make-up Green Eye Shadows - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sJe ogen verbeteren van de schoonheid van je gezicht. Ze moeten kijken perfect om deze reden. Wanneer u de juiste make-up voor je ogen, kunt u gemakkelijk vangen en verbazen iedereen! Het is onmogelijk voor iemand om de aantrekkingskracht van sexy ogen te weerstaan. De heetste trend in make-up vandaag is het effect van schaduw. Deze truc truc is geliefd bij iedereen, en kan worden aangepast aan uw teint passen. Gebaseerd op een oude regel make-up, wordt deze techniek gebruikt door de meeste make-up artiesten over de hele wereld. Vandaag, in een poging om een ​​perfecte look voor je ogen bieden, brengen wij u een prachtige oogschaduw make-up. Dit werkt perfect voor feesten, reizen en uw speciale gelegenheden.

Green Shadows Eye Make-up Tutorial:

Laten we beginnen met de schaduwen groene oogmake-up:


Stap 1:

Verberg elke donkere kringen met een concealer zwaar. Deze stap til de oogmake-up en geeft een sterkere definitie aan uw ogen. Uiteraard willen we niet te moe en dof met die donkere kringen kijken; Daarom hoeft deze stap niet overslaan! Hier, ik gebruikte de Kryolan Derma Camouflage Concealer te verbergen en te verlichten mijn donkere kringen.

Vervolgens, we vooruit naar het oog make-up. Begin met het aanbrengen van romige kohl ontbloten de binnenste hoek en een derde oog. Breng daarna een crème kajal heldergroene kleur in het midden van het ooglid. Deze stap is cruciaal om de schaduwen lichter. Dit zal ook betrekking hebben op eventuele pigmentatie in uw omgeving ooglid. Deze stap mag niet worden gereinigd, aangezien zou bramen op een later tijdstip.

Stap 2:

Kies 3 verschillende tinten groen satijn of glanzende afwerking om een ​​schaduw effect te creëren - een lime groene kleur licht gouden voor de binnenste en een derde van de oppervlakte van de ogen, midden groen licht voor het midden van het deksel, en donkergroen voor het exterieur mijn ooghoek.

Begin met toepassing van lichtgroen van de binnenste en derde sector van de ogen; Dep de kleur en niet slepen als we willen dat de maximale intensiteit van de kleur voor onze schaduwen. Je zou ook kunnen verzachten de oogschaduw borstel met water en neem je oogschaduw, om zo een rijkere pigmentatie oogschaduw uit te brengen.

Stap 3:

Oogschaduw donkerder groen buitenste hoek van het oog. Deze groene kan iets dunner dan de groene oogschaduw eerder toegepast worden, of je kunt gaan in de diepte om een ​​effect van schaduwen sterker te maken.

Stap 4:

Gebruik een medium bruine oogschaduw en begin markeren van uw regio buigt om een ​​blik op de zachte smokey eye make-up te nemen. Deze oogschaduw tinten moeten ondoorzichtig zijn als het de illusie van diepe ogen zal geven. Het zal u ook een zachtere uitstraling aan de ogen.

Stap 5:

Herhaal vervolgens de toepassing van drie verschillende groene oogschaduw op de onderste wimperlijn. Je kon een potlood of een borstel scrub gebruiken om deze stap te gemakkelijk te bereiken.

Stap 6:

Breng een matte schaduw blauw oog naar de buitenste hoek van de vouw. Zachtjes breng het naar beneden in de vorm van 'C' in de hoek van de onderste wimperlijn. Deze stap zal bepalen de oogvorm een ​​beetje 'meer dan de bruine oogschaduw. Breng een goede, romige kohl zwart of gel liner voor uw waterlijn en ook strakke lijn je ogen. Breng dan een veel mascara om de look oog te voltooien. Vermijd het aanbrengen van dikke eyeliner voor deze look als oogschaduw zijn al briljant en intens.

En, bent u klaar! Het was niet eenvoudig en gemakkelijk om dit unieke oog make-up stijl proberen? Zorg ervoor dat u iets nieuws en anders voor dit seizoen proberen! Probeer het en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha