Schitterende make-up Date Night - stap voor stap met foto'sDus de datum staat vast en wordt gretig proberen om tijd te besteden met je vriend/man/vriend. Het gevoel is, is het niet? Dit is een tijd waarin je wilt op je best uitzien. En 'de tijd wanneer u wilt een pauze te nemen van uw gebruikelijke routine en verrijk je make-up look voor sommige zoete romantiek. Ja, ware liefde kijkt verder dan de uiterlijke schoonheid, maar toch willen we er mooi, toch? Dus als u naar een date, we hebben een kijkje zoete en zachte make-up gemaakt met roze en paars. Wens om te proberen iets te zoet en vrouwelijk, dan moet u check out deze tutorial op make-up voor datum nacht.

Date Night Make-up Tutorial:

Dit doen we met een lekker avondje make-up les:


Stap 1:

Breng een oogcrème om de ogen te hydrateren. Deze stap zal helpen om de controle van droge plekken, die kunnen optreden na het aanbrengen van concealer te behouden. Dan, neem een ​​volledige dekking concealer om donkere kringen te verbergen en een vlekkeloze basis te creëren. Stel de corrector met een compact poeder om plooivorming van het product te voorkomen.

We beginnen met oog make-up. Breng een romige basis zacht roze om uw ooglid gebied om pigmentatie lichter worden en dat de vitaliteit van het ooglid oogschaduw later toegepast. Vervolgens voorzichtig vlekken de romige basis met een stijve platte oogschaduw kwast. Hier, ik gebruikte het potlood Tips en Tenen oog in roze.

Stap 2:

Neem een ​​glinsterende roze lila oogschaduw en breng het over de basis van het oog. Gebruik een platte oogschaduw kwast en dep voorzichtig oogschaduw om een ​​goede kleurintensiteit te bouwen. Stop de oogschaduw in tweederde van het oog en het niet naar de buitenste ooghoek. Ik gebruikte Revlon verbindt oogschaduw in het roze.

Stap 3:

Dan, breng dan een glinsterende paarse oogschaduw aan de buitenste hoek van het oog gebied, vertrokken we naakt in de vorige stap. Gebruik van een nieuwe oogschaduw borstel plat en dep de oogschaduw aan kleurintensiteit te bouwen. Om de perfecte look te krijgen, gebruikte ik de oogschaduw palet Lakme in Tanjore Rush voor de paarse oogschaduw.

Stap 4:

Breng een matte zwarte oogschaduw aan buitenkant van het oog te zien om meer dimensie en diepte aan uw ogen. Gebruik een zachte borstel mengen en mix de oogschaduw met paars voor een zachte look smokey. Hier, ik gebruikte het palet Marcel make Oriflame voor de matte zwarte oogschaduw.

Stap 5:

ake een fijn penseel schuine oogschaduw en breng een iets lichtere paarse oogschaduw op de bovenste wimperlijn en zelfs tweederde van je oog. Vergeet niet om een ​​lichte hand te gebruiken tijdens het aanbrengen van oogschaduw in dit stadium. Maak dan gebruik van een blending borstel om de harde lijnen te verzachten.

Stap 6:

Breng een lichte witachtige champagne oogschaduw binnenste ooghoek. Deze stap zal markeren en uw ogen kijken helderder. Hier, ik gebruikte de links Revlon oogschaduw in zand. Dan gelden dezelfde rooskleurige lila en paarse oogschaduw aan de onderste wimperlijn om de oog make-up in evenwicht te brengen. Breng een blauw oog kohl aan de waterlijn en sluit je ogen voor de ogen te definiëren. Hier gebruikte ik de Lotus Herbals in zwart kohl. Breng hoeveelheid mascara om de illusie van dikkere wimpers geven. Ik gebruikte Loreal miljoen wimpers mascara om de look te krijgen die je wilt.

Stap 7:

Lijn je lippen met een zachte roze lipliner en dan vullen met een licht roze lippenstift. Hier gebruikte ik de lippenbalsem Nivea in granaatappel en gegarneerd met Kryolan Lipstick 16

Stap 8:

Breng een fundament van zware dekking over het hele gezicht voor een perfecte look. Stel vervolgens met poeder de plooivorming voorkomen. Hier, ik gebruikte het fundament Lakme Gezicht stylist en compact. Breng een matte zachtroze blos op de appels van je wangen voor een roze gloed. Ik gebruikte de blush Inglot in 32 hier.

En je bent klaar voor een romantische avond! Probeer deze en uw mooie best!

Gebruik speciale truc tijdens de nachten date? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha