Scannen en Fix PC foutenComputer fouten kunnen alles van slechte prestaties leiden tot systeemfouten te voltooien. Ze kunnen worden weergegeven op bijna elk gebied van uw PC en, zo niet opgelost, kan verergeren na verloop van tijd. Hierdoor is het belangrijk om meerdere verschillende controles uitgevoerd op de PC regelmatig. Dit zal fouten raakt verergerd en verergerd voorkomen.

Uitvoeren foutcontrole Utility

Klik op "Mijn Computer" op het bureaublad. Markeer de schijf die u wilt controleren (c:/unit is de meest voorkomende) en klik met de rechtermuisknop op het.

defragmenteren van uw harde schijf

Selecteer "Eigenschappen" en vervolgens op "Tools" en vervolgens op "Foutcontrole" en dan "Nu controleren".


Uitvoeren Antivirus Software

Selecteer het vakje voor "Automatisch fouten in het systeem op te lossen." Dit zal ervoor zorgen dat de problemen worden opgelost wanneer ze worden gevonden.

Vink het vakje "Scannen en repareren van de slechte sectoren." Dit zal een meer grondige scan bieden (maar langere) dat fouten detecteert dat een standaard scan niet.

Klik op "Start" om het proces te beginnen. Het hulpprogramma zal de resultaten te leveren en maakt u de computer opnieuw opstarten na voltooiing. Uitvoeren van een quick scan na de start opnieuw om ervoor te zorgen dat er fouten zijn verwijderd.

Klik op "Start".

Typ de uitdrukking "Schijfdefragmentatie" in de zoekbalk. Dit wordt weergegeven aan de onderkant van de lijst van programma's voor Windows 7 of Vista. Voor eerdere versies, moet u klikken op "Zoeken" voor. Klik op de link voor het programma dat de resultaten weergeeft.

Klik op 'Defragmenteren Disk. " Het programma zal beginnen te lopen en condenseert elk bestand fragmenten op uw harde schijf. Als er fouten zijn, wordt het proces onderbroken. Als de fout niet is opgegeven, moet u het hulpprogramma opnieuw uitvoeren om te controleren op fouten, het gebruik van de meest complete scan.

Installeer antivirussoftware op uw pc (als het niet vooraf is geïnstalleerd). De twee meest populaire merken zijn McAfee en Norton Antivirus, maar er zijn andere versies, zoals AVG Internet Security, dat zowel gratis als betaalde versies bieden.

Open het programma en update de virusdefinities. Er moet een optie zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld, Norton heeft een optie genaamd "LiveUpdate". Dit zal ervoor zorgen dat het systeem scant voor de nieuwste virussen.

Lopen het virus scan. De meeste antivirus software programma's bieden de mogelijkheid om te quick scans of volledig uit te voeren. Quick scans hebben de neiging om alleen de meest ernstige virus en adware kan geringe of cookies kijken vinden. Een volledige scan biedt een betere gelegenheid om alles te elimineren.

Verplaats het virus in quarantaine. Veel programma's zal dit automatisch voor u doen. Anders wordt de optie weergegeven worden na het scannen. Antivirussoftware scheiden het virus, maar kan nodig zijn om in te gaan en ze handmatig te verwijderen. Zodra ze worden verwijderd uit quarantaine, worden uit de computer verwijderd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha