Sap detox dieet 3 dagen om uw systeem schoonVoelt u zich vaak moe en gestrest? Soms voel je je zelfs zenuwachtig tijdens de vroege ochtend? Dus je moet waarschijnlijk proberen de detox sap dieet van drie dagen, die uw lichaam kan reinigen van binnenuit en geven u een dosis duurzame energie en vitaliteit!

Het sap detox dieet gedurende drie dagen een soort detox dieet dat de maag en dikke darm van gifstoffen reinigt. Het wordt best gedaan door het eten van alleen maar rauwe groenten en drink veel water en vruchtensap. Omdat je op een beperkt dieet en vermijd het eten van vaste stoffen, wordt uw toestel detox zei perfect te zijn.


Wilt u meer weten over deze effectieve methode weet om gezonder te krijgen? Dan ga je gang en geef het een te lezen!

Voordelen van het sap van 3 dagen dieet Detox:

Het eerste voordeel van een detox sap dieet is dat het helpt zich te ontdoen van gifstoffen in het lichaam. Om zich te ontdoen van deze toxines te krijgen, het immuunsysteem krijgt een boost, en energie-niveaus omhoog gaan als een sap bevat mineralen, vitaminen, antioxidanten en enzymen. Het is ook makkelijker te verteren vloeistoffen dan vaste stoffen, waardoor de energie in het lichaam te richten op het wegwerken van het lichaam gifstoffen en afval.

Overwegingen:

Je moet alleen doen een detox dieet als je in goede gezondheid. Het kan echter het drinken van limoensap, fruit smoothies of eet bananen door de dag om de honger te verlichten.

Techniek van de 3-daagse Detox Dieet :

Hoe voor te bereiden op de Juice Detox Dieet:

Je bent best geadviseerd om geen hals over kop gaan in deze detox-programma, als je nodig hebt om te weten hoe uw lichaam reageert op deze of als u bijwerkingen.

Om te hunkeren naar voedsel, hoofdpijn of andere uitingen van ontwenningsverschijnselen te voorkomen, moet u uit de buurt van suiker, vlees, koffie, alcohol, tarwe en zuivel blijven tijdens dit driedaagse programma. Terwijl u te elimineren van deze uit uw dieet, het verhogen van uw inname van groenten.

Start de 3-daagse detox dieet:

Tijdens de eigenlijke dagen van vasten, moet je drinken om drie liter vruchtensap, met 50% van het sap uit groenten moet worden geëxtraheerd. Omdat groenten zijn overvloedig in chlorofyl, waarbij de reinigende en genezing van de spijsverteringsorganen helpen.

Op elk van de drie dagen van vasten, moet het volgende het dieet zijn:

  1. De dag met een kopje warm water en citroen.
  2. Voor het ontbijt, drink een glas amandelmelk of groentesap groen. U kunt ook drinken een beetje 'van wortelsap, indien gewenst. Vergeet niet om een ​​glas warm water drinken tussen twee glazen sap om stoelgang te stimuleren.
  3. Voor de lunch, drinken ananassap want het is een concentraat van vitamine B1 en C. Natuurlijk, als je niet van de ananas, kun je gaan met een ander fruit je wilt. U kunt ook een gemengd fruit en groentesap, zoals appel, selderij, bieten en spinazie.
  4. Voor het diner, ga met selderij, tomaat en sla. Selderij bouwt bloedcellen en is rijk aan ijzer, magnesium en chlorofyl.

Wat te doen met uw Juice Detox:

Een sap dieet gaat niet alleen sap drinken om uw spijsverteringsorganen reinigen. U moet de volgende voltooien:

Oefening:

Heeft milde oefeningen zoals wandelen, yoga en massage om de circulatie van lymfe en bloed verhogen.

Stimuleren stoelgang:

Tijdens het reinigen worden de toxinen in het lichaam opgeslagen gestimuleerd om het lichaam te verlaten of kunnen worden opgenomen in het systeem. Je zou kunnen kiezen voor een klysma als je naar dit programma, of je kan laxeermiddelen nemen of te veel water drinken.

Rust en ontspanning:

Wanneer u op dit dieet, vergeet niet om te ontstressen en te ontspannen, hoe stress kan invloed hebben ontgifting. Mediteren, doe ademhalingsoefeningen of naar muziek luisteren en slapen vroeg.

Een drie dagen sap detox dieet is een goed idee om het lichaam te reinigen en het bevorderen van een goede gezondheid. Het is een poging om de vele voordelen die wij verkopen de moeite waard. Heb je een detox sap al geprobeerd? Hoe vond je het? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha