Samantha Harris Beauty SecretsSamantha Harris is echt een mooie vrouw. Ze is vooral bekend voor zijn rol als co-host van Dancing with the Stars! Omdat het een moeder, jongleert ze haar persoonlijke leven en haar professionele leven en toch slaagt erin om zo energiek, actief en gelukkig alle time.Now dat niet zou 't willen in staat zijn om dit te behandelen kijken? Laten we eens kijken hoe hij omgaat!

Hier zijn enkele van haar schoonheid geheimen:


Voelt dat schoonheid in een van vertrouwen en positiviteit naar wat het ook is dat ze doen! Maar als een professionele en moeder vergt wel een tol op uw gezondheid en schoonheid. Zij is van mening dat de zorg voor jezelf is een noodzaak. Hier zijn enkele van haar schoonheid geheimen.

Fitness Geheimen:

Ja, als het gaat om Samantha we moeten zijn conditie tips eerst bespreken! Ze is een sterke voorstander van het feit dat een goede gezondheid is een mooiere u. En niets is leuk totdat je hebt de gezondheid om op te staan ​​en te gaan doen!

Dus ja, ze gezond blijft en neemt geen snelkoppelingen naar deze! Zijn enige suggestie is om uit te werken. Hieruit volgt dat door een diepe weefsel massage van 90 minuten, waarna het tijd is voor een gezichtsbehandeling. Deze routine eindigt met stoom en vervolgens een hot tub. Hij heeft zijn eigen website die alle details van zijn workout routine geeft! Dus als je een diep verlangen om een ​​hete moeder als haar zijn, dat is waar u alle adviezen die u nodig kunt krijgen!

Geheimen voor huidverzorging:

Een van de problemen van huidverzorgingsproducten die echt stoort Samantha is ruwe en droge huid op haar nagelriemen, lippen en andere gebieden. Voor deze, zweert bij de aqua zalf die hobbels en droog geneest, ongeacht waar op je lichaam de neiging om pop-up!

Make-up keuzes:

Elke kamer heeft een reeks van producten die de voorkeur geven, als het gaat om make-up. Samantha is niet anders. Bekent te schakelen merken, maar er zijn twee producten die nooit kunnen doen zonder.

  • Water proof mascara
  • Onder ogen concealer.

Schoonheid is niet alles wat we proberen te Samantha voor. Zijn gevoel voor stijl is erin geslaagd om ons ook wel eens het land een keer! We volgen wat hij zegt, en het succes van haar denim lijn is bewijs genoeg!

Line Samantha'sDenim

Heeft zijn premium denim merk dat gemakkelijk te dragen en comfortabel dragen riemen voor jeans produceert. Het is al een groot succes geweest en willen laten alle vrouwen weten dat als je droomt van iets en houden sterke passie voor dit absoluut hun hart volgen en hun dromen te realiseren.

Zijn aflaten:

Ze vecht spanning met het eten van snoep. Ze gelooft in evenwicht brengen van de voeding als het houdt haar gezond en fit. Bekent aan eiwitten, Griekse yoghurt en niet-vette kip borsten hebben. ze zegt dat ze zich overgeeft een beetje 'in hen elke avond aan zijn dieet in balans te houden.

Dus een beetje 'van plezier en veel hard werk is het motto van alles in het leven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha