Rune LaguzDe rune Laguz, ook wel bekend als Rune Lagus, lagu of LORG betekenis heeft duidelijk geassocieerd met water, energie en alle vloeistof of stromen.

Symbolische Rune Laguz

Het water zelf is een symbool van het leven, omdat het daar geboren was, maar het is ook een symbool van diepte, gevaar en zelfs de dood. Zo is de rune Laguz is de vereniging tussen leven en dood. Sinds de oudheid de zuigeling met water om de levenskracht te geven en toe te voegen in de clan, archetype en dan oefenen het heden in alle tijden en plaatsen tradities wordt verspreid.

Water en daarmee Laguz vertegenwoordigt de symbolische doorgang geboorte en op het einde van het leven. Hebben we aangekondigd dat het ego juist is aangesloten met Wezen, dus dat betekent dat wat de alchemisten genoemd conjuntio, of het "heilig huwelijk". Het is de kruising van de primordiale wateren die het leven en de autonome groei, maar ook de overgang naar het rijk van de doden, de symbolische vereniging van tegenstellingen te bieden. Het is een intuïtieve of emotionele kracht.


Betekenis waarzeggerij

De Laguz Rune is de levenskracht van de basis, als de krachten van de natuur. Het is een initiatie in het leven, groei en vruchtbaarheid in de fysieke wereld en de spirituele. Het kan zich voordoen wanneer een onopgemerkte, onzichtbare macht die zich voedt actief is, formulieren en links. Geassocieerd met water voor de vruchtbaarheid, bij uitbreiding roept vloeibaarheid van dingen, emoties, relaties en hun stroom.

Als de diepte van het water, wat wijst op een gewenste diepte van de tijd en de gevoeligheid, of kondigt een periode van hoog niveau intuïtieve en fantasierijke. Het symboliseert de diepten van het onbewuste, van dromen en diepe gevoelens. U kunt wijzen een tijd voor het schoonmaken, de reorganisatie en de evaluatie.

De Laguz Rune geassocieerd met de stroom van water in iets dat betrekking op het gebied van raadpleging. Geeft een diepe intuïtieve verbinding of stroom van emoties, afhankelijk van het onderwerp wordt onderzocht. In het bijzonder, wellaspected kondigt de bevrediging van emotionele behoeften.

Het geeft ook aan dat het intuïtieve deel van je karakter wordt geselecteerd, begeleid door Perth zegt een goed moment om innerlijke, spirituele, zelfkennis en de gedetailleerde werk. Het succes is nu om contact op met uw intuïtieve kennis, om je beats brengen.

Intellectueel, zinspeelt stromingspaden en creatieve trends. Spreken van immateriële deugden zoals muzikaliteit, het vermogen om te handelen of dans, beeldhouwen, schilderen en voortreffelijke vakmanschap.

In de rapporten, de rune Laguz duidt op de aanwezigheid van een adviseur in het leven van een vrouw (als dit is de man) Als de adviseur een vrouw, ze weet hoe om intern te handelen, omdat je intuïtie gids.

Laguz Rune beveelt

De rune Laguzte raadt u duiken in de ervaring van het leven zonder te evalueren of te begrijpen intellectueel, omdat uw intuïtie u begeleiden. Voor de diepe kennis die de associatie met water impliceren, Laguz Rune raadt aprestes te veranderen, te stromen met de loop der dingen. Het succes ligt in het verbinden met uw kennis en instellingen die u van uw beats intuïtief.

Samen met negatieve runen, raadt zuiveren uw wensen en motivaties bij het zoeken naar harmonie u nodig hebt op dit moment. Debuggen en omleidingen je impulsen om je innerlijke en uiterlijke wereld te herschikken. Nadenken over uw projecten maken de nodige wijzigingen. Passen stromen.

Laat de onzichtbare krachten daad, dingen discurran. Probeer niet alles rationeel te draaien, omdat je intuïtie helpt om obstakels te overwinnen. Succes zal komen als je je fantasie gebruiken. Zo ook uw paranormale vermogens neemt u mee naar de nodige antwoorden op uw vorderingen te voldoen.

Omgekeerde

De Laguz Rune omvergeworpen geeft ons een waarschuwing tegen overmatige fantasie en bedrog. De rune Laguz omgedraaid, geeft meestal een teleurstelling voor het gebruik van de instinctieve wijsheid verkeerd is, of omdat ze maakten gebruik van deze gift voor zelfzuchtige doeleinden of desestimaste uw inzichten. Als gevolg daarvan kan je intuïtieve vermogen worden afgenomen, voelt zich in balans of focus.

De rune Laguz verschijnen ondersteboven is handig dat u vermijdt om uw krachten. Noch u handelen impulsief, als het onbewuste angsten, negatieve conditionering schema en houden u vooruit. In de liefde praten we over moeilijke kwesties. Verraad van vrienden, partners, familieleden of collega's worden weergegeven, afhankelijk van de omvang van de query. Bedrog of misleiding.

Goden in verband met de Rune Laguz

Laguz Rune is gekoppeld aan de vrouwelijke krachten, pieren en water. Het verbindt met de meerminnen en de nimfen spectaculaire bovennatuurlijke wezens die in staat betoverende schoonheid, en mannen moeten slepen in de diepten van de wateren.

Vergeet niet dat de wateren (rivieren, meren of zeeën) was een ruilmiddel, de handel en de oorlog van primair belang in de oude wereld en vooral in de Scandinavische landen. De reis door het water was een noodzaak en een gevaar, dus uitdagend.

Omdat de rivieren en zeeën, schone maagden aquatisch, marine gehypnotiseerd zijn lied lief en magisch. Zich bewust van de korte lot van de stervelingen, "zonen van de bodem", en haar zwakheden (verlangens, trots, concurrentievermogen) de verleiding, de discussie, die onverbiddelijk leidt tot een einde en het sluiten van de cirkel van hun leven in de diepten van de wateren.

In alle mythologieën, in alle uitingen van folklore, die is gelegen onder verschillende namen, water geesten. Zij zijn de oerkracht van de natuur in de menselijke vorm of semi-menselijke, zoals zeemeerminnen eigen mythologie Middellandse Zee. In elke traditie, wordt elke lente, rivier, meer of zee bewoond door goden of feeën. De Grieken noemden sirenes, de meerminnen en de nimfen (moeders van helden, maar ook de vernietiging van de meest ervaren zeilers)

Voor de Germano-Scandinavische folklore waren de eerste nimfen, Nixen, goden of demonen die de diepe wateren dat aspect van vrouwen aan te nemen bewonen. Ze hadden de gave van profetie en riep stervelingen in hun kristallen paleizen, waar de dagen leek seconden.

De nimfen waren geesten van jonge meisjes die op tragische wijze overleden en werden veroordeeld tot dwalen door de nevelen van de rivier en de oorzaak van de dood in hun kielzog. Sommige gelukkige Duitsers konden ridders tellen avontuur, niet Scandinavische: voor degenen die een nimf omarmen was slechts sterfelijk.

Deze water geesten zijn ambivalent als het element dat een bron van leven, maar ook de dood vertegenwoordigt; Goden zijn fascinerend en sensueel; maar op hetzelfde moment, nemen de verschrikkelijke aspect van de natuur die de mens heeft geen controle over en die sleept. Product van fatale fascinatie en angst. Aangetrokken door water magie en liefde, betalen met hun leven voor de verleiding van het verlangen uit de hand.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha