ROUTE glanzend haar? 8 FANTASTISCH BEAUTY TIPS natuurlijk haar GLOSSROUTE glanzend haar? 8 FANTASTISCH BEAUTY TIPS natuurlijk haar GLOSS

Wanneer u een verzameling van producten voor haarverzorging in uw badkamer, dat zou rivaal uw lokale drogisterijen, dan is het misschien tijd om een ​​nieuwe aanpak te proberen. Er zijn manieren veel eenvoudiger en goedkoper om een ​​mooie, glanzende haardos hoe goed te eten krijgen, verzorgen van je haar en het toepassen van een aantal natuurlijke behandelingen thuis voor je haar. Als je geld wilt besparen pot, laat moeder natuur verzorgen van je haar met onze acht tips over hoe om glanzend haar, de natuurlijke manier te krijgen:

1. Vermijd warme douches

De eerste stap om glanzend haar is om je haar de mogelijkheid om te kijken naar zichzelf te geven. Zet het vuur als je een douche te nemen, omdat de strips zeer heet water alle natuurlijke oliën van je haar en laat het droog en kroeshaar.


2. Gebruik de juiste techniek van het borstelen

Verwijder klitten uit de onderkant van haar eerst en dan lange halen van de top van je haar helemaal naar de uiteinden. Deze actie zal helpen om de natuurlijke oliën van je haar over de gehele lengte te spreiden en breuk te voorkomen.

3. Eet een gezond dieet

Onze volgende tip over hoe om glanzend haar te krijgen is - vasthouden aan een gezond dieet. Droog haar kan een teken zijn dat je niet goed eten. Voed je haar van binnenuit door ervoor te zorgen dat je eet veel fruit en groenten, en je zult niet zo veel producten voor haarverzorging nodig.

4. Bescherm je haar

Het haar kan worden beschadigd en de natuurlijke oliën worden verwijderd als je geen maatregelen om het te beschermen. Zowel de zon, koude droge wind kan olie uit het haar te strippen, om de dekking van extreme weersomstandigheden aan beide uiteinden van de schaal om het haar te beschermen. Zwemmen is een andere boosdoener van haar drogen, dus voordat je naar het zwembad, wrijf een beetje 'achter in conditioner in je haar en op een headset, en zal helpen te beschermen tegen agressieve chemicaliën.

5. Om je haar met eieren te conditioneren

Onze volgende suggestie over hoe om natuurlijk glanzend haar te krijgen is - om een ​​ei te gebruiken. Veel van wat je nodig hebt voor een gezonde haardos is waarschijnlijk zit in je keukenkastje. Eieren zijn al lang bekend om hun effectiviteit voor haar conditionering, dan sommige eiwitten van toepassing op uw haar en laat gedurende 10 minuten en spoel, en zal hydrateren en conditie van je haar. Hij kan ook af en wast het haar met een aantal eieren, in plaats van gewone shampoo. En "alle natuurlijke, het is snel en voegt glans en glans aan de blokken anders doffe.

6. Was je haar met citroen en azijn

Voeg een beetje 'citroensap en twee theelepels appelazijn een kopje water en spoel je haar met het mengsel als de laatste stap. De azijn zal een gezonde pH-balans te herstellen voor het haar en het citroensap zal de gezonde glans te brengen.

7. Laat uw haar op natuurlijke wijze drogen

Onze volgende tip over hoe om glanzend haar te krijgen is - laat uw sloten op natuurlijke wijze drogen. Een andere veel voorkomende oorzaak van droog haar is glansloos en het overmatig gebruik van de droger. De kunstmatige warmte om de olie te verzwakken van uw haardroger, evenals water / vocht, dus laat je haar natuurlijk drogen, zo vaak mogelijk, vooral in de zomer, en u zult beginnen met het verschil snel maakt te zien.

8. hete olie behandeling

Als je niet graag eieren verspreid over je haar, dus in plaats daarvan proberen een hete olie behandeling. Voor een staat in diepe, gelden amandelolie beetje warm aan het haar en massage. Laat een half uur voordat het af te wassen en je bent vertrokken met een mooi, glanzend haar, gezond! Doe het een keer per week en geniet van de prachtige sluizen!

Elke andere tips over hoe om glanzend haar te krijgen? Aarzel dan niet om uw natuurlijke schoonheid tips delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  4   0
Juli- 18, 2015 | 13:50:35 | later 1 uur

ook van toepassing henna zal ook zeer nuttig zijn om de glanzend haar te houden en gloed

  0   1
Juli- 18, 2015 | 16:10:25 | later 4 uur

Hallo, Ik hou reaɗing via uw bericht. Ik ԝanteɗ om een ​​reactie te schrijven voor littlе supƿort jou.

  1   2
Juli- 18, 2015 | 18:51:34 | later 6 uur

Hallo, ik wilde alleen maar praten, ik vond dit artiςle. Het was inspirerend. Қeep Posting!

  2   2
Juli- 18, 2015 | 22:14:02 | later 10 uur

І altijd heb mijn half uur naar poѕts Lees deze webѕite elke dag met een kopje koffie oof.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha