ROUTE duidelijke huid? Te ontdoen van deze slechte gewoonten 10ROUTE duidelijke huid? Te ontdoen van deze slechte gewoonten 10

We willen allemaal dat onze huid er perfect uitzien, maar er zijn enkele gewoonten die we moeten geven om gezonder en gelukkiger teint te krijgen. Vandaag praten we over die:

1) schoonmaken Harsh

Je zou denken dat de stofzuiger de huid is - hoe beter. Nou, voor een deel, dat is waar; maar als u uw huid te behandelen "onbeleefd", hard wrijven en over-exfoliërende - dit alles kan meer kwaad dan goed veroorzaken. Daarom niet moeilijk zijn op je huid, als je wilt mooie, jonge en gelukkig kijk voor de langste tijd mogelijk.


2) Alcoholmisbruik

Het is allemaal recht op een glas rode wijn moet van tijd tot tijd, maar de cocktails misbruik drinken, tequila, margarita's en martini elke dag kan grote invloed hebben op de kwaliteit van uw huid, en dit - niet voor het goede! Alcoholmisbruik kan leiden tot ontsteking van de huid, roodheid, vroegtijdige veroudering, slappe huid en andere ongewenste resultaten.

3) Verwaarlozing om uw make-up kwasten regelmatig wassen

Zorg ervoor dat u wast uw make-up kwasten om de 1, 2 of 3 weken, dit zal helpen om de bacteriën op afstand; Als u deze eenvoudige schoonheid behoefte verwaarlozing, kan je eindigen met verstopte poriën, break outs en irritatie op het gezicht. Daarom nooit overslaan wassen borstels en sponzen poeder.

4) Het eten van junk food

Ja, wat je eet van invloed op de conditie van je huid. Proberen om junk food en suikerhoudende frisdranken te slaan voor een paar weken en maken gezondere keuzes van voeding, in plaats daarvan; je zult zien hoe veel beter en duidelijker huid zal verschijnen.

5) Zon overbelichting

Gebruinde, zongebruinde huid ziet er misschien mooi, maar als je overdrijven, kan de blootstelling aan de zon leiden tot vroegtijdige veroudering, rimpels, zonnevlekken en, in sommige gevallen, kanker. Daarom, als je wilt om te kijken als een zonovergoten godin, in plaats daarvan gebruik zelfbruiners.

6) gevolgen van roken

Nou, niet alleen het roken kan uw huid beïnvloeden en kunnen uw huid er dof, maar ook, het roken bevordert de ontwikkeling van rimpels en kan schadelijk zijn voor uw algehele gezondheid. Daarom, als u wilt dat uw huid om grote en jeugdige kijken, vermijd roken in alle opzichten.

7) Het vergeten van je decolleté, terwijl de toepassing van producten voor huidverzorging

Wist u dat uw nek en borst zorg nodig, hydratatie en voeding, als je gezicht doet. Dus de volgende keer dat u uw producten van toepassing voor huidverzorging, strek al in uw omgeving decolleté dus zorg ervoor dat uw huid vlekkeloos en gezond zal kijken van top tot teen.

8) Slaaptekort

Als u wilt dat uw huid fris en gezonde huid te houden, dus vermijd slapeloze nachten en probeer je normale dosis van schoonheid slaap elke nacht. Slaaptekort kan leiden tot stress en, zoals u weet, stress is een belangrijke oorzaak van verschillende ziekten. Gebrek aan slaap kan leiden tot voortijdige veroudering, het uiterlijk van donkere kringen onder de ogen en kan ook leiden tot gewichtstoename. Daarom, de bezienswaardigheden, moet u heerlijk slapen elke nacht.

9) Slapen met make-up

Deze schoonheid schadelijke gewoonte mag niet de gebruikelijke praktijk. Tijdens de slaap, de huid werken om zichzelf te herstellen, absorbeert uw schoonheidsbehandelingen 's nachts, maar als je niet je gezicht te wassen voordat je naar bed en laat je make-up de hele nacht, de huid "eten" al de vuil, bacteriën en chemicaliën verzameld op het gezicht gedurende de dag, waardoor puistjes, verstopte poriën en puistjes. Daarom, ongeacht hoeveel glazen champagne die je gisteravond gehad en hoe laat je thuis kwam, zorg ervoor dat je je gezicht voorzichtig schoon.

10) Knijpen puistjes

Ik weet dat het heel moeilijk om deze zoete verleiding te overwinnen, maar kan verergeren je puistjes knetterende je puistjes, oorzaak infectie of ontsteking en kan uw huid sterk beschadigen. Als je een puistje, zou de beste oplossing zijn om te behandelen met geschikte producten of, als u ernstige acne problemen niet vertragen, raadpleeg dan uw arts te hebben.

Nu weet je hoe je duidelijk huid te krijgen. Ik hoop dat u vond deze tips behulpzaam en zullen ervoor zorgen om te voorkomen of te elimineren slechte gewoonten die schadelijk zijn, niet alleen voor de schoonheid van uw huid, maar ook voor uw algehele gezondheid.

Wat is naar uw mening, enkele andere schadelijker voor onze gewoonten van de huid die we moeten opgeven? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  4   2
Mei 12, 2015 | 14:22:02 | later 1 uur

ya, dat klopt. zeer mooie post is echt nuttig informatie aan anderen.

  5   0
Mei 12, 2015 | 17:49:56 | later 5 uur

Goedemorgen superster! Ik ben super klaar om de dag te beginnen!

  4   2
Mei 12, 2015 | 22:16:05 | later 9 uur

Hou de site!

  2   0
Mei 13, 2015 | 01:56:40 | later 13 uur

Hou tips!

  2   1
Mei 13, 2015 | 05:21:45 | later 16 uur

prachtige site

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha