Rossetti En LipstainsDe lip kleur was iets van een obsessie voor velen van ons vrouwen voor een zeer lange tijd. En goed voor een lange periode, lip kleur is synoniem met lipsticks, maar de tijden zijn veranderd dus dit deed. Lipgloss maakte een zeer moedige en sterke inbreng. Maar de laatste van de serie de lip vlekken. Maar maakt niet uit wat de keuze, lippenstift of lip vlek, zelfs vandaag de dag zul je niet een dames handtas die niet een lip kleur opgeslagen in een geheime hoek heeft wel te vinden!

Lipstick of Stain - Wat heb je liever?

Lip stokken waren de eerste ooit lip kleur producten op de markt te betreden. Ze waren een koek van verschillende ingrediënten, zoals wassen, oliën, verzachtende middelen enz samengesmolten en geplaatst in een buis.


Ze moesten de gebruiker volledige dekking en het type, glans make varieert geven, maar bleef favoriet voor ons voor een lange tijd. Wij met vertrouwen zeggen dat we zullen blijven om ze te gebruiken voor een zeer lange tijd.

Echter, de meest recente favoriet die greep heeft genomen als een woede zijn de lip vlekken! Ze hebben zeer eenvoudige redenen en logica om de favorieten zijn. Doorgaan lippen tinten langer! Zijn niet zo ondoorzichtig lipsticks die soms gewoon kunt kijken zo veel en zijn niet zo transparante gloss die gewoon niet genoeg dekking te geven. Spots hebben een zeer neutraal en, als u kiest, kan je het met een glamoureuze glans! Ook zijn ze dus zeer eenvoudig te gebruiken, omdat zij over het algemeen zijn buizen met applicators. Klinkt niet als de hemel gezonden.

Soorten Lip vlekken:

Lip vlekken is te vinden in veel containers of formaten. Zij zijn, zoals hieronder vermeld.

  1. Fiche
  2. Penseel op
  3. Pompen Gel
  4. Crème of pot

  Hoe te gebruiken:

  Voor het aanbrengen, exfoliëren lippen als vuil blijft beter op de lippen gladder.

  Volg deze met een lippenbalsem om bevochtigen lippen.

  De fles lip vlek (of pot) moet worden geschud, zodat de componenten lip vlekken gelijkmatig worden gemengd te geven je lippen kijken nog.

  Gebruik nu een lipliner om de liplijn. Als een natuurlijke uitstraling is wat je wilt, deze stap overslaan.

  Plaats het uiteinde van de applicator lip vlek in het midden van de bovenste lip; starten vanaf de boeg bovenlip en werk je weg naar de hoek. Herhaal hetzelfde voor de andere kant.

  Als je probeert om de juiste kleur te fuseren, was uw handen en gebruik je vingers. Start van het centrum en te verplaatsen naar de hoek van de lippen in zachte vegende bewegingen. Je zou ook graag een lip borstel te gebruiken in plaats van je vingers. In dit geval houdt een lip penseel in de hand.

  Breng nu de lip vlek op de onderlip; nog steeds start van het centrum en bereikt de hoek van de lip, elke keer weer.

  Lipstick of Stain - Hoe te verwijderen:

  Niet alleen is het product dat nodig is? Het werkt gewoon niet loskomen zo gemakkelijk! Het is een zegen tijdens de dag. Maar als je wilt vermoorden? Hier zijn enkele ideeën om op te stijgen of lip beits of lippenstift.

   1. Breng een dun laagje vaseline op de lippen, laat het zitten voor een minuut of twee en dan schoon. De vlek glijdt precies goed uit
   2. Maar als je geen fan bent van vaseline, dan kunt u ook proberen een koude room. Dat werkt echt goed.
   3. Zelfs oogmake-up remover pads werken heel goed.
   4. Maar als je kijkt naar een meer vertrouwde, breng dan een beetje 'melk met suiker op het en dan follow-up met een tandenborstel met een beetje' van deeg op het!
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha