Romantische Valentijnsdag Ideeën voor OudersVier Valentijnsdag in een romantische manier is niet makkelijk vooral als je kinderen hebt. In feite is het een jongleeract op zijn best. De waarheid is dat het liefdesverhaal krijgt een geheel nieuwe betekenis als je een ouder bent, en als je hoopt te profiteren van deze speciale dag met de persoon die je liefde, moet u eerst gebruik je fantasie, want er zijn punten extra voor creativiteit. Romantiek, maar een beetje ingewikkeld met de kinderen rond te rennen, moet worden behouden voor het welzijn van het gezin als geheel.

huren van een meid

Het inhuren van een meid om het huis schoon. Zelfs al is het maar voor een dag, geef de moeder van je kinderen op de rustdag. Stuur haar naar de salon voor een manicure en een pedicure en laat iemand anders dweilen de vloeren, stofzuigen de hond haar, de meubels stoffen en schraap de gedroogde-up babyvoeding uit de muur. Het is een ontzettend romantisch gebaar dat een lange weg zal gaan, veel meer dan alleen een doos bonbons. Echter, als je echt wilt pay-vuil in de romantiek afdeling raken, gooien in een grote doos bonbons.

huur een babysitter

Het inhuren van een oppas of, beter nog, stuur de kinderen naar het huis van de grootouders voor de avond. Zelfs als de vader van je kinderen naast je slaapt elke nacht, de twee van u verdient ten minste een nacht van rekindling rustig. Romantiek is vaak verloren in de details van al de dagen van uw leven, met name rekening houdend met uw kinderen altijd binnen gehoorsafstand. Dus als je uit te gaan voor een lekker Italiaans diner, bestelt u in Chinese take-out of de nacht doorbrengen in een mooi resort hotel, maken het grootste deel van uw tijd alleen samen genieten van een romantisch weekendje weg van het ouderschap.


Couple's Massage Therapy

Voorjaar voor een paar massage bij uw lokale spa. In de geest van het verlichten van stress, massage therapie voor paren is een gedeelde ervaring die kan helpen om de spanning te verminderen, zowel in het lichaam en de relatie. Terwijl de directe fysieke voordelen van massage therapie zijn enorm, kunnen u en uw echtgenoot ook leren nieuwe sensuele massage technieken om thuis mee te nemen. Dit zal helpen uw slaapkamer lang te maken na Valentijnsdag is verstreken, zodat u de spanning in het huis te verminderen in een meer intieme setting. Dit is een romantische viering van uw liefde, die het hele jaar door gebruikt kan worden.

Leave Love Notes

Laat liefde notities voor elkaar op onverwachte plaatsen rond het huis, zelfs in de koelkast, in de sok lade, op de badkamerspiegel en ook op de afstandsbediening. Communicatie is belangrijk in een relatie. Daarom, om je gevoelens te communiceren met elkaar is van de essentie. Het maakt niet uit of het is geschreven in een vorm van poëzie of op een notitie. Enkel ben zeker om die kwaliteiten die je liefde en waarderen het meest van elkaar, maar ook uw gezin als geheel zeggen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha