Robotic Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sHeeft u een moderne look robot oog geprobeerd? Hoe je iets anders en ambitieuze blik in je ogen vandaag te bieden? Ik heb een kijkje oog make-up modern, gewaagd, dramatisch en geïnspireerd door robots. Verlangen om te leren hoe het te doen? Lees dan dit artikel voor een gedetailleerde stap voor stap:

Robotic Eye Make-up Tutorial Uiterlijk:

We volgen de stappen om te leren over make-up kijken Robotic ogen:


Stap 1:

Start hydrateren de gevoelige gebied rond de ogen. Dot uw favoriete oogcrème onder de ogen en gebruik je ringvinger om voorzichtig te mengen in de huid. Dan, laten krijgen geabsorbeerd in de huid. Na een minuut, en het toepassen van een concealer om donkere kringen te verbergen. Gebruik een concealer kwast pot of vingers om de concealer te mengen. Stel de romige concealer met losse poeder of compact om uitglijden te voorkomen uit het product.

Bevestig een lint cello buitenste hoek van je ogen, door het aansluiten van een denkbeeldige lijn die de onderste wimperlijn van je ogen verlengt. Deze tape zal fungeren als een gids voor de oog make-up en zal ook het creëren van een vleugel aan de buitenste hoek van de ogen wissen. Kies vervolgens een zwarte kohl en trek een kleine driehoekige buitenste hoek van de ogen. Trek de driehoek in de ogen, naar aanleiding van de natuurlijke plooi van je ogen. Het is beter om een ​​romige formule kajal gebruiken voor deze stap omdat het zal helpen bij het eenvoudig mengen en uitsmeren van het product. Ik gebruikte de Lotus Herbals romige kohl in zwart voor deze stap.

Stap 2:

Beginnen met het definiëren van uw natuurlijke vouw gebied met dezelfde zwarte kohl gebruikt in de vorige stap. Neem dan een scrub borstel of kwast-type potlood en zachtjes veeg de harde randen gecreëerd door de kohl. Trek niet aan je ogen, maar maken gebruik van zeer lichte druk te fuseren kajal. Ik gebruikte de borstel om Colorbar Smudge eyeliner mengen in deze stap.

Stap 3:

Dan, neem een ​​matte zwarte oogschaduw en breng het over de zwarte kohl vlekken. Kies oogschaduw met een platte borstel en dep op Kajal maximale kleurintensiteit te verkrijgen. Ik koos voor een matte zwarte oogschaduw van Kryolan voor deze stap. Vervolgens kiest u een oogschaduw of zilverwit satijn glans afwerking en toepassen op het midden van het deksel van uw ogen. Ik gebruikte een licht zilver in satijn oogschaduw palet oogschaduw Elf 144.

Stap 4:

Kies vervolgens een zachte borstel om zich te mengen zachtjes smelten mat zwart en zilver oogschaduw toegepast in de vorige stap. Oog make-up ziet er naadloos en smokey alleen als de verschillende oogkleuren goed mengen. Ik gebruikte een borstel om voorzichtig te mengen mengen van Vega oogschaduw.

Stap 5:

Als het oog make-up look is modern en geïnspireerd door een robot, heb ik een sterk aspect oog vouw. Om een ​​plooi nauwkeurige en goed gedefinieerde maken, nam ik een zwarte vloeibare eyeliner en getekend een scherpe dunne lijn over het gebied de natuurlijke plooi van mijn ogen. Kryolan zwarte vloeibare eyeliner gebruikt werd voor deze stap. Dan gelden dezelfde oogschaduw zilveren binnenste hoek van je ogen en een matte schaduw wit oog van toepassing op de wenkbrauwen gebied van uw ogen. Elf 144 oogschaduw werd gebruikt voor de witte matte oogschaduw. Dan gelden dezelfde zilveren oogschaduw aan de binnenkant derde en matzwart oogschaduw voor de rest van je onderste wimperlijn om uw ogen om een ​​evenwicht te creëren en zelfs af te maken.

Stap 6:

Lijn uw ogen met een vleugel rand om de oog make-up te voltooien. Breng veel mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren. L'Oreal Million Lashes Mascara en Kryolan oog zwarte coating werden gebruikt om deze stap te bereiken.

Een zeer metallic look, denk je niet? Deze look kan een feestavond swingen als geen ander! Met kleding en de juiste accessoires, zal deze robot oog make-up zeker neem je populariteit quotiënt sky high! Probeer het!

Deze tutorial was nuttig? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha