Ricinusolie is effectief om de problemen van de hoofdhuid lossen?Heeft u beschaamd om te proberen een nieuw kapsel vanwege schilferige hoofdhuid voelen? Je klaagt over haar val vertraging? Val haar en roos zijn veel voorkomende problemen die ons teisteren. En als ze niet onmiddellijk worden aangepakt, kunnen ernstige complicaties optreden op de lange termijn.

Dus, er is een uniek ingrediënt dat je haar problemen zuinig en efficiënt kunnen behandelen in een? Nou, castor we olie! Vraagt ​​u zich af hoe u uw kwalen van haar kan genezen? Dan moet je niet dit bericht te missen!


Wat is wonderolie?

Duizend jaar geleden, de Egyptenaren begrepen de wonderbaarlijke eigenschappen van Castor bonen. Ricinusolie is een plantaardige olie. Het is een extract van de zaden van ricinusolie. Ja, dat kan wonderen doen voor je haar.

Waarom is ricinusolie gunstig voor de hoofdhuid?

Castor olie of Ricinus communis heeft een hoge doordringende eigenschappen. De olie dringt makkelijk de cuticula van de hoofdhuid, herstel met al zijn voedingsstoffen en mineralen. Ricinusolie bevat vetzuren omega-9 vetten die helpen hydrateren de hoofdhuid. Sommigen noemen het een bevochtigingsmiddel zoals hydrateert de hoofdhuid lang. E 'zinloos om te praten over een gezonde hoofdhuid is synoniem met gezond haar. Castor olie, en dan, voedt het haar ook.

Volgende zijn de voordelen van ricinusolie.

Uitroeit Roos:

Roos is een gevolg van een droge huid. De toepassing van ricinusolie op de hoofdhuid hydraten, waardoor de hoofdhuid van uitdroging en schilfering voorkomen. Gebruik ricinusolie en zich te ontdoen van uw roos bedreiging.

Voorkomt haaruitval:

De toepassing van castor olie op de hoofdhuid stimuleert de bloedsomloop. En beurt zorgt voor een betere voeding van het haar. Daarom is het gebruik van castor olie voor een massage hoofd vermindert of stopt haar val als magie. Het voegt ook glans aan uw sloten. Gebruik de olie en afscheid te nemen onhandelbaar haar en dof. Regelmatig gebruik kan de haargroei te verhogen.

Voorkomt Scalp infectie:

Ricinusolie heeft ook anti-bacteriële en anti-schimmel. Het gebruik kan derhalve de hoofdhuid tegen infecties te beschermen. Voorkomen is beter dan genezen, dus ik kijk uit naar het krijgen van een infectie van de hoofdhuid. Gebruik het om af te houden van de hoofdhuid infecties en een gezonde hoofdhuid en manen te behouden.

Hoe te castor olie te gebruiken?

U kunt een cosmetische kwaliteit castor olie of een Jamaicaanse (roosteren de bonen en pak vervolgens de olie) te kiezen. Je castor ook olie koud geperst in de markt. De olie is lichtgeel van kleur en heeft een delicate natuurlijke geur. Jamaicaanse ricinusolie is donkerder en dikker viscositeit. Vergeet niet om castor olie mengen met een andere olie voor gebruik om ervoor te zorgen dat verspreidt gelijkmatig op de hoofdhuid. Je zou kunnen mengen met een gelijke hoeveelheid amandelolie of olijfolie of kokosolie zelfs. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van de olie-magic:

  1. Breng het mengsel op de hoofdhuid.
  2. Laat de olie 's nachts.
  3. Was je haar de volgende ochtend.
  4. Herhaal het proces, ten minste zeven keer voordat je resultaten zien.

Ik hoop dat dit artikel heeft verlicht over de voordelen van castor olie voor je haar. Dus waarom wachten? Ga je gang en verwen uzelf met een hoofdmassage wonderolie. Als je roos en haar problemen aanhouden, raadpleeg een deskundige; hoofdroos kan ook worden veroorzaakt door een aantal stress-gerelateerde problemen.

Als u ricinusolie hebt gebruikt voor je haar, met ons te delen hoe hij geholpen om het haar een lichte make-over te geven. Als u weet dat huismiddeltjes om roos en haaruitval te genezen, dan kunt u deze delen met ons door commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha