Richtlijnen voor Windows Mobile UIWindows Mobile is het besturingssysteem op basis van touch-screen, dat de Microsoft-telefoons en mobiele apparaten voedt. De richtlijnen van de gebruikersinterface voor Windows Mobile lay-out van een set regels voorgesteld voor applicatie-ontwikkelaars te volgen bij het ontwerpen van applicaties voor dit besturingssysteem.

Functie

De UI richtlijnen geven een consistente set van methoden die programmeurs kunnen gebruiken om gebruikers in staat om te communiceren met hun applicaties. Ze beschrijven de verschillende manieren waarop gebruikers kunnen controleren toepassingen Windows Mobile, en suggereren hoe ontwikkelaars hun programma's moeten maken op basis van deze interacties.

Voorbeelden

Richtlijnen voor Microsoft UI voor Windows Mobile bevatten regels voorgesteld om elementen zoals knoppen, selectievakjes, context menu's en schuifbalken in uw toepassingen te integreren. Bijvoorbeeld, de UI-richtlijnen voor de selectievakjes, waarvan Microsoft beschrijft op zijn website MSDN zegt dat programmeurs moeten "gebruik maken van een vakje alleen als je keuzes maken die tegengesteld en ondubbelzinnig zijn plannen."


Voordelen

Volgens de richtlijnen van de user interface zorgt ervoor dat Windows Mobile-gebruikers kunnen communiceren met alle toepassingen op dezelfde manier. Een keuzerondje per applicatie werkt op dezelfde manier als een knoop in een andere toepassing. Dit maakt het Windows Mobile-besturingssysteem gemakkelijker te gebruiken: gebruikers kunnen hun kennis van hoe een applicatie werkt met een andere toepassing op het platform toe te passen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha