RichFeel Face Wash - BeoordelingenWijd hydraterende en milde frangrant Face Wash - moet het proberen !!


Detergent speelt een essentiële rol in elk systeem van huidverzorging. Het is dus belangrijk om de juiste reinigingsmiddel kiezen. Wasmiddelen worden geformuleerd om stof, olie en andere verontreinigende stoffen uit onze huid te verwijderen. Om de perfecte huid te behouden, gebruiken wasmiddelen ten minste tweemaal per dag.

Richfeel is een bekend merk voor de productie van plantaardige producten. Het merk staat bekend om zijn huid-en haarverzorgingsproducten. De productlijn omvat gezicht te wassen, shampoo, gezicht kits en nog veel meer. Deze producten zijn volledig kruiden formuleringen en daarmee veilig voor gebruik. De producten zijn gemakkelijk beschikbaar en toegankelijk.


Productomschrijving:

De face wash is een detergent Richfeel kruiden zeer mild. Dit gezicht wassen met aanhoudende gebruik zal uw huid fris en zacht te maken. Deze cleanser is verrijkt met komkommer dat voedt en zorgt voor intensieve hydratatie van uw huid.

Prijs:

INR 140 per 100 ml.

Ingrediënten:

Carbopol 940, extracten van komkommer, IPA, gezuiverd water en thee-QS.

Indicaties voor gebruik:

  • Was je gezicht.
  • Neem een ​​kleine hoeveelheid reinigingsmiddel op je handpalm en wrijf het tussen je handen.
  • Breng de cleanser op je gezicht met lichte cirkelvormige bewegingen.
  • Vermijd contact met de ogen. Als dat zo de ogen spoelen met veel water.

Klachten:

De rijke gevoel detergent beweert dat het uw huid gezond en stralend maken.

Indicaties:

De rijke gevoel schoner moeten worden opgeslagen in een koele, donkere plaats. Het wasmiddel moet goed gesloten zijn na gebruik. Het wordt aanbevolen om een ​​patch uit te voeren voordat u de stofzuiger.

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Rich Feel Face Wash:

Ik persoonlijk adviseren producten Richfeel aan mijn vrienden, omdat ze tevreden waren met bijna alle van de producten die ik heb geprobeerd. Ik wilde een goede reinigingsmiddel dat verontreinigingen en make-up kan verwijderen op mijn huid. In dit onderzoek heb ik eindelijk geland om het wasmiddel Richfeel verzamelen. Sinds het wasmiddel kruiden is geformuleerd wilde ik het eens te proberen. Ik kocht deze cleanser enige tijd geleden. Sindsdien heb ik stond erop dat ik gebruik.

Het wasmiddel Richfeel is verkrijgbaar in een verpakking herzien. Het wordt geleverd in een plastic fles. De kap is zwart. Heeft een schroefsysteem, waardoor het perfect gesloten. Het product druipt niet uit de fles. De verpakking van de fles is erg handig en hygiënisch in het gebruik. De verpakking van het wasmiddel is gemakkelijk te transporteren en robuust.

Ik was met het wasmiddel Richfeel gedurende meer dan zes maanden en ik helemaal verliefd op de resultaten. Het wasmiddel is lichtgroen van kleur. De consistentie is vaak, maar het is geschikt voor de toepassing. Schoonmaakmiddel niet goed mengen. Dus je moet om het product te werken op je gezicht voor een paar minuten. De stofzuiger heeft een zeer delicate parfum, dan zal het geen probleem voor iedereen. Een kleine hoeveelheid wasmiddel zou voldoende zijn voor eenmalig gebruik. Na het aanbrengen wordt de huid zacht en verfrissend.

De reiniger wordt geleverd gemakkelijk af met water in tegenstelling tot reguliere wasmiddelen. Laat je niet het gevoel dat elastische toepassing pole gezicht. De reiniger verwijdert olie en vuil, waardoor uw huid schoon en fris. Het wasmiddel maar niet lichter de huidskleur .algemeen; Cleaner reinigt en hydrateert de huid goed.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha