Richfeel Brahmi Hair Pack - BeoordelingenHeeft de haren vallen niet verminderen Nor verzacht haar - niet dit ooit betast !!


Hair pakket is een product gebruikt om het uiterlijk en de textuur van het haar te verbeteren. Verpakkingen van haar is over het algemeen dik en zwaar in textuur. Richfeel is een handelsmerk van cosmetica van kruiden, de detailhandel in India. Het merk staat bekend om haar schoonheid producten en gezondheidszorg. De lijn van producten voor persoonlijke verzorging, waaronder crèmes, shampoos, gezichtsbehandeling kits, schoonmakers en nog veel meer. Deze producten zijn volledig samengesteld met plantaardige ingrediënten. Ze zijn betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar in het hele land.

Productomschrijving:


De Richfeel Brahmi Hair Pack verrijkt met unieke ingrediënten om te voeden, hydrateren en de staat van alle haartypes. Bevat Brahmi te helpen de behandeling broos haar, droog en beschadigd.

Prijs en hoeveelheid:

INR 220-100 gr

Ingrediënten:

Amla poeder, brahmi, DC 939, licht vloeibare paraffine, glycerine, stearinezuur, PEG-100, en glycerylstearaat, gedestilleerd water qs en conserveringsmiddelen.

Instructies voor gebruik:

  • Partitioneren van uw haar in verschillende secties.
  • Breng de verpakking op haar elke sectie, zodat de hoofdhuid volledig onder het pakket.
  • Laat het pakket op het haar voor ongeveer 20 minuten en spoel af met shampoo Richfeel.
  • Breng de haren pak een keer per week voor de beste resultaten.

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van verpakking van het pakket haren.

Mijn ervaring met het pakket Richfeel Brahmi Hair:

Ik ben geconfronteerd met een verschrikkelijke probleem van haaruitval door de tijd. Ik denk dat het resultaat van constante evolutie shampoo. Ik ben erg gefascineerd door haar wraps. Ik was altijd op zoek naar een goede haarmasker of een pakket na het behalen van resultaten van shampoos en oliën. Ik wilde iets kruiden proberen en uiteindelijk besloten om het pakket Richfeel Brahmi Hair kopen. Sindsdien heb ik altijd heb gebruikt dit pakket haren.

De producten van dit merk zijn formuleringen kruiden compleet. Dit pakket haar ziet eruit als een gezicht wassen regelmatig, komen in de vorm van een buis. De Richfeel Brahmi Hair pakket wordt geleverd in een buis donkergroen met tekens zwarten. De kap is van zwarte kleur en een flip top. De verpakking is hygiënisch in vergelijking met het verpakken van een bad. Het is ook handig om de vereiste hoeveelheid product te verwijderen. Het product hoeft niet lekken uit de pijp. Het pakket wordt apart geleverd, zonder een kartonnen doos. De tube bevat alle informatie over het product.

De verpakking van het haar is bruin. Het pakket heeft kleine korrels erin. Het ruikt kruiden, wat geen probleem voor iedereen zou zijn. De consistentie van de verpakking is zeer romig. Dit paar van haar voelt niet plakkerig aan op aanvraag. Het product verspreidt ook wanneer toegepast op de hoofdhuid. Laat geen vettig haar.

Voor toepassing verdelen het haar in secties en breng het pakket, zodanig dat al het haar volledig bedekken. Dan laat ik het op voor ongeveer 20 minuten en spoel af met koud water. Het product is gemakkelijk afgewassen met slechts één sessie van shampoo. Het vergde veel houder voor een eenmalig gebruik. Dus vrouwen met lang haar kan vinden duur.

De verpakking en hydrateert het haar zonder dat kroezen. Het vermindert ook de jeuk van de hoofdhuid volledig. Na het gebruik van dit pakket voor meer dan een maand en een half ik nog niet opgevallen enige verandering in mijn toestand haar. Hij deed verzachten de haren, maar niet de haren vallen niet goed te verminderen. Samengevat betekent dit haar pakket niet verminderen haaruitval, maar verzacht ook het haar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha