Reverse opluchting Nail Art TutorialHet maakt niet uit wat het seizoen is, ongeacht de tijd van het jaar is, partijen zijn altijd ON.

Als je gaat voor een vrijdagavond disco dreun, dan soms u misschien metallic afwerking dragen. Jij niet?

Dus hier is een metalen nail art kralen alleen de weg die geweldig uitzien op de vingers. Het is een zeer eenvoudig en gemakkelijk. U zult zeker verliefd op deze nail art.

Dus laten we recht op het maken van nail art. De dingen die je nodig hebt voor deze eenvoudige nail art zijn als volgt:

  • Een basislak
  • Modderige leisteen gekleurde glazuur in matte afwerking
  • Wattenstaafje en nagellakremover
  • Een tandenstoker
  • Een transparante top coat van goede kwaliteit
  • Bits metalen ketting in het juiste formaat te snijden
  • Metallic gekleurde plastic kralen

Laten we beginnen.

Stap 1

Gebruik een mooie laag base coat op je nagels om de schadelijke effecten van acrylverf te voorkomen. Verf je nagels met twee lagen van uw Muddy leisteen gekleurde nagellak.

Stap 2:

Plaats nu dollops van duidelijke nagellak in een "V" en voer de gekleurde kralen metal op hen. Verzamel ze met behulp van de punt van de tandenstoker dompelen hun hoofden transparante toplaag.

Fase 3:

Breng een laag van duidelijke nagellak zo gebogen na de vorm van de nagel en gebruik de pincet om de brokken te lijmen van kettingen en gebruik ze op je nagels.

Je moet heel voorzichtig zijn op dit punt anders kun je die kleine fragmenten van metalen kettingen kwijt te zijn. Het is ook mogelijk om de vorm van de ketens met behulp van een tandenstoker passen nadat oplossen.

Stap 4:

Verwijder eventuele verdwaalde glazuur op de randen van je nagels met een watje. Breng nu twee dikke lagen transparante top coat en laat het volledig drogen. Dit zal verzegelen in ketens en ook uw plastic kralen metal.

Stap 5:

Hier is de uiteindelijke look. Ik hou van dit ontwerp - zo eenvoudig en zo elegant. En 'perfect voor' s avonds cocktails.

U kunt deze nail art voor bruiloften te dragen. Het zal geweldig zijn als je iets dat is in harmonie met de metallic tinten van de parels te dragen.

Als deze nail art? Verlaat uw commentaar hieronder.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha