Reumatoïde Artritis Diet - Wat het is en hoe het te doen?Foto: Shutterstock

Als je elke ochtend wakker met pijn kronkelen in de gewrichten, is het tijd om te gaan zien van een orthopedisch arts om uit te sluiten reumatoïde artritis (RA). Niet alleen is een pijnlijke aandoening die kan je pijn voelen allemaal voorbij is, kan ook temperen uw geesten sterk.

Wat reumatoïde artritis?

Alvorens in te gaan dieper in op het begrip van de manieren waarop je een normaal leven met reumatoïde artritis leiden, is het belangrijk om te begrijpen wat is eigenlijk RA. Een recente studie suggereert dat meer dan 2 miljoen mensen in het Indische subcontinent lijden aan reumatoïde artritis. Net als de meeste van orthopedische aandoeningen, reumatoïde artritis treft vrouwen meer dan mannen!


  • We weten allemaal dat de ontsteking is de reactie van het lichaam op een infectie. In het geval van reumatoïde artritis, de gewrichten zwellen zonder duidelijke reden waardoor ondraaglijke pijn. Veel mensen die last hebben van de toestand van het verliezen van mobiliteit, wanneer de voorwaarde is onbeheerd achtergelaten!
  • Een chronische, langdurige ziekte, reumatoïde artritis kunnen komen en gaan met lange periodes van remissie. Maar dit is niet het geval. Deze aandoening treft verschillende mensen op verschillende manieren. Voor sommige, artritis gaat in langere lethargie en voelen symptomen in dit stadium enige voorwaarde fakkels meer in de dagen lijden.
  • Celebs beroemd als Lucille Bell, die maakte verschillende kijkers aan het lachen met zijn capriolen in de serie "I Love Lucy" gestreden reumatoïde artritis. Wat kon zijn kant in een rij te hebben, maakte zijn dappere, terwijl hij vocht tegen de staat en kwam terug met een knal tot duizenden fans te vermaken de hele wereld!
  • Als je een diagnose van reumatoïde artritis krijgen, wanhoop niet. Wat je moet doen is de controle over de situatie, beoordelen of de RA vordert en om corrigerende maatregelen te nemen! Een gezonde voeding kan helpen verlichten ontsteking en dat de voorwaarde niet interfereren met de normale levensduur.

Is Er Een Reumatoïde Artritis Dieet Reading HULP?

Hoewel er geen overtuigende gegevens blijkt dat een specifiek dieet kan verlichten en behandelen van RA, degenen die lijden aan deze aandoening ik garanderen dat er bepaalde voedingsmiddelen die de symptomen beter in sommige gevallen maken en slechter in andere.

Hoewel artsen zijn nog niet in staat om voedingsfactoren en individuele respons op RA, suggereren sommige veranderingen in het dieet om RA controle te demonstreren. Dit zijn de veranderingen in het dieet, dat zeker het proberen waard. Wat heb je te verliezen, na al?

Dieet voor artritis Rhumatoid

Hier is wat een dieet voor Rhumatoid artritis patiënt moet worden opgenomen en wat moet worden vermeden.

Vermijd koolhydraten:

Het verliezen van enkele kilo ontlast de gewrichten. En de beste manier om dit te doen is om de consumptie van koolhydraten voedingsmiddelen die vaak maakt u op een aanzienlijke vermindering van het gewicht. Sloot de koolhydraten, en het gemak van deze gewrichten!

Ga Middellandse Zee:

Een typische mediterrane dieet bevat al die voedingsmiddelen die je oma beleden om de beste te zijn. Fruit, groenten, granen en peulvruchten! Ze kunnen schade toebrengen? Niet in je stoutste dromen! Verwerk deze voedingsmiddelen en je zal gezonder voelen! Schakelen naar olijfolie, en gewrichten zullen worden gevoed en je zal een verbetering van het fysieke functioneren te observeren.

Welkom bij The Omega 3:

Omega 3 is een onderdeel van een gezond dieet recept! Dus het is tijd om de vissen gezond thuis te brengen en genieten van uw culinaire vaardigheden! Sommige soorten vis zoals zalm zijn een rijke bron van omega-3 vetzuren die helpen om de ontsteking van de gewrichten verminderen.

Turn vegetarisch:

Dit kan een schok voor vlees liefhebbers, maar de voordelen van het gaan vegetarische zeker overwinnen uw teleurstelling om het vlees te offeren. Meer dan één studie heeft aangetoond dat degenen die volgen een vegetarisch dieet zuivere tonen een duidelijke verbetering in hun symptomen RA. Slechts een persoon die lijdt aan RA kan de waarde van niet meer ochtendstijfheid, pijnvermindering en verbeterde grip te begrijpen! Dit is wat werd gemeld door degenen die het vlees in een jaar van de studie gaf. De onderhavige in broccoli, erwten en andere groenten antioxidanten wordt gezegd dat het weefsel rondom de gewrichten beschermen en pijn!

Pop vitamine E supplementen:

Een recente studie suggereert dat de meeste indianen vitamine E en selenium deficiëntie die kan verergeren de symptomen van RA. Vitamine E wordt gezegd dat gewrichtsschade en pijn verminderen niveaus. Selenium in het bijzonder wordt gezegd dat wonderen voor patiënten met reumatoïde artritis, aangezien daardoor de pijn in gezwollen gewrichten, behandelt ontsteking en verlicht stijfheid. Raadpleeg een arts om de pil multivitamine recht voor om u te helpen met uw RA krijgen.

Erachter te komen wat je allergisch voor bent:

Veel mensen zijn allergisch voor zuivelproducten, garnalen en hebben gemeld een piek van pijn bij het consumeren van deze. Hoewel deze niet de trigger kan zijn, bepalen wat het startsein voor de pijn en het elimineren van deze voedingsmiddelen uit je dagelijkse voeding.

Last but not least, zorg ervoor dat het licht rekoefeningen dat uw orthopedisch arts gesuggereerd in combinatie met deze veranderingen in het dieet te voeren. Dit zal u toelaten om een ​​leven vrij van zorgen en nachtmerries van pijn en immobiliteit leiden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha