Relatie advies vrouwen van mannenRelatie advies vrouwen van mannen

Wanneer een meisje moet een beetje 'raden van mannen, die niet normaal te zetten? Andere meisjes, natuurlijk, maar dan, dit is een beetje 'hoe u uw arts vragen om uw auto te repareren. Uw arts kan ook weten veel over auto's en in staat zijn om u een goed advies te geven, maar het zou makkelijker te praten met een monteur? En 'viel het me op dat, als we wilden enkele tips over hoe om te melden vrouwen geconfronteerd mannen, dan moeten we ons afvragen wat de mannen en deze zijn tien suggesties die zij gaven:

1. Kinderen kunnen gewoon goede vrienden

Vergeet alles wat je hebt gehoord. E 'perfect mogelijk voor een man om gewoon vrienden met een meisje te zijn. In feite kan een mens zijn beste vrienden met een lid van het andere geslacht en kan zelfs puur platonische vriendschap, dus niet zelf rijden gek, elke keer dat uw kind sprake van een ander meisje.


2. Houd het simpel

Mannen willen een eenvoudige en directe relatie. Geen mind games, geen manipulatie, en verwacht niet dat een man om je gedachten lezen. Communicatie straight forward is wat een man wil een akkoord over hoe snel een relatie in beweging is en in welke richting het gaat, en als je niet van iets, moet u met hem praten zonder hem uit naar je gedachten lezen.

3. Doe niet alsof om dingen die niet graag

Andere relatie advies voor vrouwen door mannen wordt - niet pretenderen iets te zijn als ze echt niet. Een jongen zou liever willen dat je zegt dat je niet van voetbal, zit in stilte door het spel te doen alsof je aan het doen bent. Er is niets mis met het hebben van verschillende belangen, dat is een deel van wat een leuke relatie en als je doen alsof iets wat je niet echt, hij is gewoon schuldig te voelen wil, wanneer hij ontdekt dat hij deed te zitten door het.

4. Mannen willen commitment

Het is een mythe dat de mensen bang zijn voor inzet. Zij kunnen zorgen te maken over de verantwoordelijkheden van het huwelijk en kinderen, en zal niet willen committeren aan dat totdat we klaar zijn, maar verbeteren van de inzet en loyaliteit van veel meer dan je je kunt voorstellen.

5. Een mens is geen werk te voltooien

Volgende relatie advies voor vrouwen door mannen is - niet proberen om je man te veranderen. Mannen willen worden gewaardeerd voor wat ze zijn en niet om wat je denkt dat je kunt draaien in. Behandel een mens als een huisdier project proberen te veranderen zal alleen hem het gevoel onvoldoende en verkeerd begrepen en uiteindelijk ontslag van een persoon.

6. Niet alle mensen zijn gelijk

Andere relatie advies voor vrouwen door mannen is - moeten alle mensen hetzelfde. Een ding dat echt frustreert een man werd verteld dat je bang om weer gekwetst zijn. Gewoon omdat uw laatste vriendje was het laagste van het laagste, betekent niet dat je man de macht hetzelfde zal zijn. Mannen zijn niet allemaal gelijk, dus laat uw bagage waar het hoort, in het verleden.

7. Mannen moeten hun 'momenten'

Kinderen moeten nachten van hun jongens. Er is niets om jaloers te zijn, en er gebeurt niets. Men hoeft alleen maar hun mannelijke bonding momenten en, als ze thuis komen, zullen ze je graag nog meer, omdat ze werken dat je gemist.

8. Jongens hou van een vrouw met de identiteit en advies

Mannen graag wilde en ook nodig zijn, maar niet de hele tijd! Ze vind het leuk als hun partners hebben hun eigen identiteit, meningen, verwachtingen en dromen, en de liefde van een vrouw, die op eigen benen kan staan ​​aan zijn zijde.

9. Mannen houden om gewaardeerd te worden en de liefde lof

Andere relatie advies voor vrouwen door mannen is - neem dan zeker ook 'waardering te tonen voor uw man. Mannen haten om te worden afgebouwd en pakte maar ze willen worden gewaardeerd. Een eerlijk advies, zelfs een negatieve, zal goed worden ontvangen, als het oprecht is, maar constante nit collectie zal alleen zijn effect verliezen na een tijdje ', vooral als je ook niet geven lof wanneer lof verschuldigd is.

10. Mededeling van alles, is het belangrijk

De jongens zijn goed in het allemaal subtiele tekenen te lezen, zodat een goede en eenvoudige communicatie is de sleutel tot een succesvolle relatie. Wees niet bang om te bespreken met uw partner wat goed voor je is en wat niet. Wees voorzichtig en constructief en wie zal luisteren, waarom niet echt goed te doen voor u.

Heeft u nog andere relatie advies voor vrouwen? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha