REGELS Datum: 10-regels moeten weten om uw beste kijken op de eerste dateREGELS Datum: 10-regels moeten weten om uw beste kijken op de eerste date

Hij zou verliefd met u voor wie je bent, maar we weten allemaal hoe belangrijk eerste indrukken. Dit betekent dat als je de eerste date te kijken echt niet uit. Hier zijn 10 eerste date regels en tips om te leren hoe je je best uitzien voor een eerste date, die zal helpen om ervoor te zorgen krijg je gevraagd voor een tweede!

1. Maak je geen zorgen over etiketten

De meeste mannen niet het verschil tussen een Versace en Prada spotten, dus niet eens zorgen te maken over het label in je kleren. Kies kleding die je er goed uitzien en comfortabel dragen voelen, want een $ 600 paar schoenen zal niet wat je een tweede datum te krijgen.


2. kleurrijke kleding dragen

Mannen willen je vrouwelijke kant te zien, dus niet kleden als je gaat voor een sollicitatiegesprek. Pastel kleuren hebben de neiging om een ​​beroep op mensen, maar de kleuren kiezen die het best gaan met uw huid en haar.

3. Draag een rok of een jurk

Een andere manier om ervoor te zorgen dat hij is gefascineerd door je vrouwelijkheid is om een ​​jurk of rok dragen. Mannen houden hun meisjes om meer flirterige, aantrekkelijk en elegant en, ja, om te laten zien een beetje 'been is ook goed!

4. In geval van twijfel, draag rood

Blijkbaar, rood is de kleur die mensen vinden het aantrekkelijk en vrouwelijk. In een studie uitgevoerd door de Universiteit van Rochester, hebben mannen meer 'liefde' te worden, toen ze werden foto's getoond van een meisje in een rode jurk, dan dat ze met een andere kleur waren.

5. Draag hakken

We staan ​​aan het risico van klinkende echt ouderwets hier, maar we zijn gewoon te zeggen dat, zoals het werkelijk is! Mannen houden van een meisje in een prachtige paar hakken. Ze maken je voelt en ziet er prachtig uit, zelfverzekerd en vrouwelijk, hakken en zelfs accentueren de benen. Ik kies niet om een ​​paar die u al hebt gedragen in te dragen, zodat je niet de hele nacht door te brengen in doodsangst!

6. Dress voor de gelegenheid

Een andere belangrijke normen voor de datum is om te kleden voor de gelegenheid. Zorg ervoor dat je weet waar je naartoe gaat op je date en jurk adequaat. De hielen en rok advies geldt niet voor een picknick in het park of een dagje naar een pretpark.

7. make-up op zoek natuurlijke is beter

Eenvoudige en natuurlijke make-up te kijken naar is meestal de beste oplossing voor een eerste date. Je wilt dat ze om u te onthouden, niet de truc, dus dingen subtiel te houden.

8. neutraal paletten voor de ogen

Zoals we al zeiden, natuurlijk is beter, weet dus niet overboord op het oog make-up is. Dramatische smokey eye make-up of glitter is niet voor deze gelegenheid. Kies neutrale tinten van oog make-up en laat uw ogen te spreken.

9. Bruidegom wenkbrauwen

Laat uw wenkbrauwen afleiden hem; krijgen ze professioneel voorbereid voor de dag. Je wilt dat ze hun best uitzien; en goed verzorgde wenkbrauwen zal uw ogen prachtig omlijsten.

10. Breng wat 'tijd op de lippen

Neem de tijd om je lippen te zetten op zoek heerlijk en zoenen. Exfoliëren hen om alle de huid te verwijderen en hydrateren droog met enkele lippenbalsem. Dan gelden gekleurde glans op lippenstift voor een matte look die zal trekken de aandacht, maar niet over de top; en vergeet niet om te lachen!

Wat zijn uw favoriet eerste date regels? Elke andere tips over hoe u uw beste kijken op de eerste date?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha