Red Hair Color Guide - Welke kleuren bij u past het beste?Verveeld met de kleur van je haar? Op zoek naar de manier waarop je kijkt met een nieuwe haarkleur opnieuw uitvinden? Weet u zeker dat de kleur die je hebt gekozen voor u zal werken? Zoveel vragen! Hier krijg je een nieuwe haarkleur is niet een beslissing die moet worden genomen in haast. Veel dingen moeten in aanmerking worden genomen vóór nul in op de haarkleur die je een compleet andere look geven.

Een aantal dingen vóór en na de haarkleuring te worden beschouwd. Als de conditie van het haar voor het kleuren niet goed is, dan is het haar moet worden verbeterd met hydraterende, oliën of ga naar spa's voor haar behandelingen. Na haar gezondheid wordt hersteld, dan moet je de kleur te kiezen op basis van hun huidskleur.


Als je echt wilt om de kleur van het haar te veranderen, dan is een grafiek van de haarkleur is het meest nuttig instrument om de kleuren om uit te kiezen te bepalen. Blond, Brunette, rood en zwart zijn de vier primaire kleuren.

Hoe maak je een rode haarkleur, afhankelijk van uw huidtype kiezen?

Er zijn veel verschillende tinten of rode versies van de immer populaire, als Auburn, magenta, aardbei blond, rood-oranje, koper, blauw-rood, gember, en paars-rood. Dus, als je hart is ingesteld op rood, welke versie te kiezen? Misschien kunnen we helpen!

Rode Haarkleur voor lichte huidskleur:

Een aardbei blond of licht een glimmende koperen of rode kleur gaat het beste met mensen met een lichte huid. Gevilde mensen moeten rood of bordeaux als deze te vermijden zal ze verbleken.

Rode Haarkleur voor middelgrote huidtinten:

Witachtige teint mensen moet altijd kiezen medium koperkleurig blond middentonen kastanjebruin. Moet voorkomen dat donkere kleuren als deze hun huid meer geel zal maken.

Rode Haarkleur voor Dark huidtinten:

Een middel om Auburn kastanje bruine tint ziet er prachtig tinten donkerder huid. Deze mensen moeten vermijden rode tint super.

Hoe maak je een roodachtige kleur van het haar kiezen?

Als u wilt uw haar te kleuren rood, het eerste wat u moet uw kapper te vertellen is het soort van rode dat u zich aangetrokken tot. Er zijn vier belangrijke families rood. Een gids haarkleur geeft ons een duidelijk inzicht en helpt ons om onderscheid te maken tussen de verschillende tinten rood haarverf. De vier belangrijkste kleuren zijn:

Gember:

Deze kap is vergelijkbaar met de kleur die op iemand die van nature een rode kop. E 'aansteker en een schaduw minder intens rode kleur en is perfect voor mensen met een lichte huid en lichte ogen. Het wordt sterk aanbevolen dat je niet moet gaan voor een donkerdere tint van deze kleur, die kan maken van de kleur rood lijkt afm.

Koper/Orange:

Deze versie is de meest populaire kleuren rood kleur familie. Deze schaduw is levendig en geeft veel licht. Het voordeel hiervan is dat de kleur gaat met elke teint. Fel oranje of koper ziet er prachtig uit op meisjes die hebben een groot gevoel voor stijl.

Blauw Reds:

De naam betekent niet dat de schaduw heeft een blauwe tint, maar het betekent gewoon dat het een echte rood als de kleur van een rood fluwelen taart! Deze schaduw ziet er goed uit met elke teint, op voorwaarde dat het correct wordt toegepast. Als u een van die rebellen die houdt om te experimenteren met haar uiterlijk, deze schaduw is het een voor jou! Het zal je glamoureuze en avontuurlijke look!

Paars Reds:

Deze kleur lijkt op zwarte kersen, pruimen en bessen. Deze kleur gaat goed met olijfkleurige huid en een toon van iemand die heeft donker haar natuurlijke. Fair huidskleur mensen moeten deze schaduw te vermijden. Als je golvend haar, ga dan voor deze schaduw; leent een beetje 'grootte voor het haar en geeft je een nieuwe persoon.

Een rood haar ziet er geweldig uit, maar kwam met een aantal nadelen. Rode spoeling heel snel, dus je moet bereid zijn om een ​​bezoek aan de salon om de drie of vier weken. Synthetisch rood neigt zeer snel verdwijnen. Je moet altijd een bescherming shampoo kleur te gebruiken om de kleur langer te houden. Vraag altijd de kapper om kleur haar fel in de meeste zodat verdwijnt na een paar weken en je hebt de perfecte tint te krijgen. Je moet van toepassing de kleur rood over en weer om zich te houden aan het haar. Wees geduldig en geef het tijd.

Rood heeft vele tinten om uit te kiezen dat je geen problemen met het vinden een die werkt voor u zal hebben. Voordat u experimenteren met deze kleur, zeker om het uit te proberen, zodat u weet dat is niet lichter dan je natuurlijke haarkleur en ook om te bepalen of het in één kleur op de lange termijn kan worden.

Je haar verven, maar zich bewust zijn van wat je krijgt in en wat het inhoudt. Gekleurd haar heeft extra aandacht, dus bereid zijn om een ​​beetje 'tijd besteden aan uw haarverzorging regime. De prachtige haren die je hebt is de moeite waard, toch?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha