Raad van het huwelijk voor het huwelijk - 10 TIPSRaad van het huwelijk voor het huwelijk - 10 TIPS

Er wordt vaak gezegd dat de eerste maanden van het huwelijk is alle zoetheid en liefde en dat is de reden waarom iedereen het over de periode van de huwelijksreis. De werkelijkheid echter kan het erg verschillend. Ja, zal je enthousiast over de toekomst en waarschijnlijk ook helemaal verliefd op elkaar, maar als je niet eerder samen wonen, nu moet je wennen aan het samenleven van alle week, en dat heel anders dan een verblijf op een paar nachten kan zijn per week. Het is eigenlijk heel eenvoudig aan elkaar overstuur in de eerste maanden van het huwelijk, omdat de verwachtingen zijn zo hoog, dus lees deze tien tips voor de bruid en bruidegom en je kunt een aantal van de mogelijke valkuilen te vermijden:

1. Richt je niet te veel op de kleine dingen

Het eerste wat je gaat zien is alle kleine eigenschappen en gewoonten die je partner is vervelend. Hij zet nooit de wc-bril terug en ze begint mooi en vrouwelijk waardoor het huis. Probeer te veel op deze kleine dingen niet te focussen en niet laten die ervoor zorgen dat een argument. Het kost tijd om een ​​gelukkig balans te vinden en te leren om samen te leven.


2. Ontwikkel financiën

Een belangrijke oorzaak van de echtscheiding is onenigheid over geld. Niet de meest romantische van de onderwerpen in de eerste maanden van huwelijksgeluk worden besproken, maar voordat je het eens over zaken als het betalen van rekeningen, of tenzij je een gezamenlijke bankrekening en het al dan niet om dingen op krediet, het beter te kopen.

3. Niet te maken

Dating en romantiek niet stoppen als je getrouwd bent en het is zeer belangrijk dat u nu niet dat je getrouwd bent verliest het liefdesverhaal uit je leven. Zelfs als het geld is krap in de eerste jaren, kunt u nog steeds veroorloven om cadeaus te kopen kleine verrassing van tijd tot tijd en ga uit eten of naar de film af en toe.

4. Beslissingen samen

Vergeet niet je bent nu een team en dat je moet besluiten in onderling overleg te maken. Dit is vooral belangrijk als het gaat om financiën. U kunt salaris van een maand niet overslaan op nieuwe kleren en make-up meer, bespreken eerder samen.

5. Begrijp wat bedriegen vormt

Wij hopen dat de echte zwendel, is niet aan de orde in de eerste maanden van het huwelijk, maar het is de moeite waard te praten met je partner over wat je bedenkt te bedriegen. Hoewel het hebben van een drankje met een vriend in de buurt van de mannelijke volkomen onschuldig zou kunnen zijn, nu dat je getrouwd bent, uw partner zou kunnen worden zeer gekwetst door dit.

6. Raak niet in paniek wanneer u de eerste gevecht tegenkomen

Gevechten kan gebeuren in elke relatie, maar wanneer de eerste is kan komen als een beetje 'een verrassing! Niet boos of teleurgesteld door uw eerste ontmoeting, in plaats samen te werken aan een oplossing voor het geschil en die het goede precedent voor hoe de gevechten in de toekomst op te lossen te vinden.

7. Wees altijd eerlijk tegen elkaar

Niemand van u moet zwijgen worden gebracht, als er iets is echt bedroevend. Je zou het gevoel dat je niet wilt rock de boot in zo'n vroeg stadium, maar het is veel beter om de problemen onder ogen nu te verbergen en lijden in stilte. Het verhogen van zaken op een constructieve manier, maar wil niet al uw partner vervelend!

8. Wees niet bang om onafhankelijk te zijn

Wees niet bang om te gaan in de andere kamer en een boek lezen, als je partner iets op tv die je niet graag kijkt. Geen noodzaak om te leven in elkaars zakken, nu dat je getrouwd bent, en korte tijd uit elkaar, het zal goed zijn voor beide.

9. Vergeet niet dat het moeite kost om een ​​huwelijk te laten werken

De meeste huwelijken niet alleen werken, ze een beetje 'inspanning nodig, en kunnen er ups en downs. Er kunnen ook momenten zijn in de eerste maanden af ​​of je de juiste dingen gedaan hebben. Als dit gebeurt, dan maak je geen zorgen, je hebt zojuist een grote stap in je leven, nu heb je te laten werken!

10. Vergeet niet om plezier te hebben

De huwelijksreis fase van de vroege huwelijk is een prachtige tijd, als de rest van het huwelijk kan zijn, dus niet te krijgen verzanden door deze punten die we hier hebben voorgesteld, maar in gedachten te houden. En vergeet niet, boven alles, is dit zeker zou leuk zijn, dus zorg ervoor dat de reis en de ervaring te genieten!

Heb je enig ander advies voor jonggehuwden huwelijk?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha