RAAD RAPPORT: 9 REPORT om fouten te voorkomenRAAD RAPPORT: 9 REPORT om fouten te voorkomen

Als je eenmaal voorbij de eerste datum we in de fase van 'relatie'. In het stadium van dating, was je nog een beetje 'verdacht van elkaar, elkaar nog een beetje te testen', zodat u waren voorzichtig, maar in het stadium van de relatie, je je beter voelt, dus ontspannen en laat ga een beetje 'meer, en dit is wanneer een aantal veel voorkomende fouten kunnen worden gemaakt. Elke relatie heeft zijn ups en downs, maar om u te helpen voorkomen dat sommige van de lage, hier zijn enkele van de valkuilen die vele paren vallen in:

1. vallen in een routine

Wanneer paren samen voor een lange periode is het gemakkelijk in dezelfde routine dag na dag te vallen. Op het eerste, een routine voelt lekker en voelt comfortabel, maar na een tijdje 'kan saai worden. Om te voorkomen dat routine steeds een sleur, niet stoppen met het uitproberen van nieuwe dingen samen. Ga naar plaatsen waar je nog nooit eerder geweest en niet stoppen dating.


2. Proberen om je partner te veranderen

Een van de klassieke fouten van de relatie die mensen maken is dat ze denken dat ze kunnen een persoon veranderen. Al degenen die in een relatie moet leren om een ​​beetje 'in gevaar brengen, maar als je probeert om een ​​persoon te dwingen om te veranderen wie ze werkelijk zijn, dan zul je beginnen te kwalijk en beginnen te voelen dat ze de liefde voor wat ze zijn; alleen wat je denkt dat je kunt doen.

3. Het nemen van uw partner voor verleend

Het is gemakkelijk om te doen, vooral in een lange-termijn relatie: je bent zo comfortabel met elkaar dat je vergeet om je partner te leren kennen. Proberen om alle goede dingen te herinneren en de soort die je gebruikt om te doen voor elkaar, net als om te zeggen 'I love you' of mee naar huis nemen een klein cadeautje. Alleen maar omdat je bij elkaar geweest voor een tijdje ', maar dat betekent niet dat deze kleine dingen zijn minder belangrijk.

4. Niet praten over geld

De nummer een probleem aangehaald in een echtscheidingszaak is geschil over geld. Het is belangrijk om te kunnen om geld te open en eerlijk te bespreken en hebben geen geheimen voor je geld. Zelfs als je denkt dat je kind, een probleem van geld behoud van je partner, zodat ze niet hoeven te zorgen, ik ga je niet bedanken voor het op de lange termijn.

5. Ervan uitgaande dat je partner je gedachten kan lezen

Het is een karakteristiek patroon van denken over een paar die zo dichtbij dat je elkaars gedachten lezen, maar dat is echt niet gebeurt, doet het? Communicatie is het belangrijkste in een relatie en als je niet je partner dat je bang of boos bent, vertel zo zal ooit weten?

6. Keeping Secrets

U hoeft niet om iemand anders te vertellen elk klein ding, minder wat er gebeurt in je leven, maar als je iets belangrijks te houden van je partner, je weet dat het belangrijk is omdat je schuldig over te voelen. Eerlijkheid is het beste beleid, als geheimen hebben een nare gewoonte van coming out op het einde en dan, ze doen pijn zelfs meer.

7. Laat de romantiek

Alleen maar omdat je bij elkaar geweest voor een tijdje 'dat betekent niet dat je moet stoppen met romantisch. OK, je bent niet zieke kinderen het meest van hou, maar dat betekent niet dat je niet alleen je partner dat je ze houdt nog steeds kan herinneren. De realiteit is dat de relaties niet alleen werken op hun eigen; moeten ze een beetje 'inspanning, dus neem een ​​beetje' tijd en iets romantisch doen voor uw partner vanavond.

8. Na een emotionele aangelegenheid

Je zou denken dat er een deal zonder fysiek contact gemakkelijker zou zijn om te vergeven, van een relatie met haar, maar je zou verkeerd zijn. Geen deal is makkelijk te overwinnen, maar zonder twijfel, een toevallige ontmoeting, zonder diepe gevoelens is makkelijker te vergeven, van een diepe emotionele relatie. Als je een probleem hebt in je relatie, niet in de verleiding om de schouder van iemand van het andere geslacht te proberen om op te huilen, kunnen gebruiken; veel beter om het te bespreken met uw partner en kijk of je dingen eerst uit kunnen werken.

Soms relaties hoeven te werken en vaak het werk is hard werken, maar alles in het leven die een reële waarde is het de moeite waard werken voor heeft.

Ik hoop dat u dit rapport nuttig advies te vinden.

Welke andere rapporten alle fouten die moeten we vermijden? Voel je vrij om uw suggesties rapport in de commentaren hieronder te delen.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   2
Juni- 29, 2015 | 13:40:31 | later 2 uur

Geweldig artikel.

  2   2
Juni- 29, 2015 | 18:15:13 | later 7 uur

Goede tips! 😀

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha