QUOTES 12 te helpen helen van een gebroken hartQUOTES 12 te helpen helen van een gebroken hart

1) "Sadness vliegen op de vleugels van de ochtend en uit het hart van de duisternis is licht." - Jean Giraudoux.

Tijd kan genezen de diepste wonden en zal u helpen uw uiteenvallen overwinnen, maar altijd denken dat er licht aan het eind van de tunnel.

2) "Tel de tuin bij de bloemen, nooit door de bladeren die vallen Tel uw leven met een glimlach en geen tranen die rol." - Auteur onbekend.

Belangrijke dingen zijn degenen die je gelukkig voelt en je laten lachen, ze tellen.


3) "Het leven is prachtig, dus genieten van haar schoonheid Wees alles wat je kunt, en loslaten van het verleden Het is niets anders dan schaduwen..." - David Clement-Davies.

Geniet van het huidige moment, kunt u nog steeds niet terugkeren naar het verleden, dus maak er het grootste deel van je leven, het leven met vreugde en bij de meeste op dit moment.

4) "Als je liefde werkt niet met die persoon, het is gewoon betekent dat iemand anders je meer houdt." - Auteur onbekend.


Als je door de breuk met degene die je liefde, vertrouwen dat het leven heeft voorbereid meer verrassingen voor u, alles gebeurt met een reden.

5) "Als je gaat door een hel, blijven gaan." - Winston Churchill.

Vergeet niet dat deze situatie niet de eindbestemming, op een dag zul je weer gelukkig en kan zijn, zelfs gelukkiger dan ooit!

6) "Want immers het beste wat je kunt doen in geval van regen heeft laat de regen." - Henry Wadsworth Longfellow.

Probeer niet om de situatie te weerstaan, niet te hard duwen. Laten we de dingen stromen natuurlijk. Als de persoon die je echt van, je zal natuurlijk aan elkaar plakken, geen nodig boost.

7) "Je kunt niet blijven de schuld te geven aan jezelf de schuld zelf eens, en verder gaan.." - Dan Castellaneta.

Het heeft geen zin om jezelf de schuld voor altijd spijt voor een tijdje 'en ga dan verder.

8) "Het opgeven betekent niet altijd dat je zwak bent, soms betekent het dat je sterk genoeg om te laten gaan." - Auteur onbekend.

Te laten gaan van een persoon of een relatie waarin hij niet gelukkig voelen behoeften kracht en moed.

9) "Zet je wonden in wijsheid." - Oprah Winfrey.

Oprah is echt een wijze vrouw, die veel van de moeilijke tijden in zijn leven gehad, maar besloot hij om te leren van die momenten om sterker en wijzer geworden. Dit is iets constructiefs te doen.

10) "De ziel zou hebben geen regenboog had de ogen geen tranen." - John Vance Cheney.

Die droevige momenten kan gemakkelijk omslaan in heldere regenboog van nieuwe vreugde.

11) "Problemen zijn alleen kansen met doornen op hen." - Hugh Miller.

Proberen om de positieve dingen te zien in elke situatie.

12) "Er is geen remedie voor liefde, maar om meer te houden." - Henry David Thoreau.

Geef liefde aan zichzelf en de mensen om je heen, je aandacht richten op de liefde in je en niet op uw vakantie, zal u zich beter voelt en zal u helpen een gebroken hart te helen.

Ik hoop dat je nuttig gevonden.

Gelukkig blijven en schat jezelf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 8
  2   0
Mei 26, 2015 | 22:58:47 | later 2 uur

Ik zie veel interessante artikelen op uw blog. gij je nodig hebt om veel tijd aan het schrijven te besteden ..

  4   1
Mei 27, 2015 | 01:56:20 | later 5 uur

Dit is echt zo groot dat ik nodig had om commentaar te geven. Ik ben meestal maar een lurker, waarbij in kennis en knikte goedkeurend rustige goede dingen ... .this papier props nodig. Theorie rotsen ... thanks.

  1   0
Mei 27, 2015 | 03:36:53 | later 7 uur

Ik ben onder de indruk, moet ik zeggen. Natuurlijk heb ik zelden over een blog dat is zowel educatief en onderhoudend, en laat me je vertellen, je hebt de spijker op de kop sloeg. Uw gedachte is uitstekend; het probleem is iets dat niet genoeg mensen op intelligente wijze over praten. Ik ben erg blij dat ik kwam over dit in mijn zoektocht naar iets met betrekking tot deze.

  0   0
Mei 27, 2015 | 09:03:25 | later 12 uur

Ik wil alleen maar om op te noemen Ik ben nieuw op weblog en echt genieten van uw website. Meer dan waarschijnlijk ga ik bookmark uw blog post. Eigenlijk komen ze met een grote inhoud van het artikel. Met dank voor het openbaren van uw blog.

  5   0
Mei 27, 2015 | 16:28:27 | later 20 uur

Wow! Dit kan een specifieke blog nuttiger Wij komen altijd door op deze kwestie. Werkelijk prachtig. Ik ben ook een specialist op dit onderwerp, dan kan ik je werk te begrijpen.

  4   2
Mei 27, 2015 | 19:50:29 | later 23 uur

Zeer goede weblog! U tips en adviezen voor aspirant-schrijvers? Ik ben van plan om mijn eigen website binnenkort van start gaan, maar ik ben een beetje 'alles verloren. Ik stel voor te beginnen met een gratis platform zoals WordPress of ga voor een optie om te betalen? Er zijn tal van keuzes beschikbaar die ik ben totaal verbaasd .. even welke ideeën? Bedankt!

  3   2
Mei 28, 2015 | 02:08:35 | later 1 dag

Hallo, bedankt voor de reactie, adviseer ik optie wp betaalde 😉

  2   0
Mei 28, 2015 | 07:17:34 | later 1 dag

Hello.This boodschap was uiterst belangrijk, vooral omdat ik op zoek was naar gedachten over dit onderwerp afgelopen zondag.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha